İstanbul'da valiyken neredeyse her kar yağışında tatil kararı alan Vali Bey, şimdi şu yağışta bir şey yok okullara diyor Benim okul biteli çok zaman oldu ama keşke yapılsaydı. İnşallah sabah buzlanma sonucu sıkıntılar yaşanmaz.
Posts by PhantomPhorever
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Radardaki kütleler yine şehrin batı tarafını daha çok etkileyecek gibi duruyor
-
-
Virgadan nefret ettiğim kadar hiçbir şeyden nefret etmiyorum. (Meteorojik olarak yoksa çok var
)
-
Bağlıca orta kuvvette kar yağışı başladı.
-
14 cm birikim var kaldırım üstünde. Bağlıca.
-
Bağlıcadan Mamaka geldim. En ciddi yağış ve birikim bağlıcadaydı yol güzergahında.
-
Bağlıca bembeyaz
-
Moralinizi bozmak gibi olmasın ama bence kasım ayı için şu heyecanı yaşamak bile yeter. Varsın kar örtüsü olmasın, toprağa barajlara can suyu olacak sağlam bir yağmura da ben fitim.
-
Bağlıca 'da şuan sel denilebilecek bir durum var. Yarım saattir ciddi yağış söz konusu. Yollar kapandı. Hala şiddetli yağıyor.
-
Olabilir hocam merkezi çok fena vurdu demekki istasyona denk gelmedi.
Hocam istasyonu vurmaması çok çok düşük bir ihtimal. Bence başka bir hata meydana gelmiştir. Neden diyecek olursanız; Etimesgut istasyonunun konumu Bağlıca Zirve Caddesi ile çevre yolu arasındaki yeşillik bölgede bulunuyor.
-
Cidden muazzam bir aktivite ve yağış var. Birinin sesi bitiyor diğeri başlıyor.
-
Yapracık Bölgesinden..
-
ICON ve ARPEGE bu şekilde..
-
Ankara'nın Günlük Toplam En Yüksek Yağış Miktarı yani yağış rekoru 88.9 mm. Şu an Yenimahalle istasyonu 76.5 mm ve daha da artacak gibi görünüyor. Cidden büyük bir şey yaşıyoruz.
-
Yapracık tarafına doğru ardı ardına yıldırımlar iniyor.
-
Şu aşırı bölgesel kar yağışlarından hiç tat alamıyorum. Mahalle bazlı bile fark ediyor. Tümden şöyle şehrin üstüne çöken bir pattern alsak da herkes mutlu mesut yaşasa, biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar durumu olmasa
-
Bağlıca ortalık beyaz yağış etkili
-
Kar Takip - T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi
Gece eğlencesini de ben sunayım. Bazıları çalışmıyor ama olsun
-
Artık cidden Gfs Ecmwf modeline göre daha başarılı bir hal aldı. Önceden tek kral ecm derdik ama karizmayı fena çizdirdi bu dönemlerde.