Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
Şöyle bi havanın olma ihtimalini bilip miting yapmamaları lazımdı kusura bakmayın açık alanda gösteri yapmayı planlayan varsa bide öğretmen deniliyosa böyle bi havadan da bi haber olmamaları lazım. Böyle öğretmende bi zahmet atanamasın yaa
-
Hacı hoca olmaya gerek yok meteorolojiyi takip etse uyarıları dikkate alsa hiç bi sorun olmayacak. Sonra vay efendim Allah'tan geldi Allah şöyle yaptı böyle yaptı. Ya şu meteoroloji den bi haber olan insanların yaşadığı yere gidip şu gün yağmur yağacak şu gün dolu yağacak fırtına kopacak desek sonra da bu olay gerçekleşince sırf cehalet yüzünden inanacak binlerce insan var gerçekten meteorolojiye bakıp tahminlere göre denk getirip güneşli günde yağmur duasına çıkıp 1-2 saat içinde şimşekler cakarak yağmur yagarak inandirip kandirilacak bir sürü insan var üzülüyorum gerçekten ya
-
icon akşama da bir şeyler bekliyor 12 z de
-
-
Pursaklar da yer yer yoğun sis vardı
-
Akıyor bu akşam. Çarşambadan sonra hafif mola, sonra devam gibi duruyor. Bu 3 günlük süreçte güzel aksiyonlar olucak yine.
-
Hocam benim bildigim kırk ikidin yağışları Mayıs 20 sinde başlıyor ben mi yanliş hatırlıyorum acaba
-
-
Pazartesi günü özellikle güney ve doğu ilçelerde iri dolu riski var radar takibi yapalım yarın için mümkünse araçlarımızı uygun kapalı yerlere bırakalım öğleden sonraki saat diliminde.
-
Sabaha güzel başladık
-
Sabah 6 dan bu yana hiç durmadı yağmur. Ara ara hızlanıp yavaşlıyor.
-
Sabah 6 dan bu yana hiç durmadı yağmur. Ara ara hızlanıp yavaşlıyor.
Batıdaki kütle saatlerdir orda asılı kaldı.
-
Batıdaki kütle saatlerdir orda asılı kaldı.
Çamlıdere barajını iyi besledi.
-
sıcaklık beklenenin çok aşağısında seyrediyor güneşin çıkması lazım
-
Sabah ki yağmurun üstüne güneş çıksa daha iyi aksiyon ihtimali artabilirdi ama takibe devam tabi
-
Sabaha güzel başladık
7 saattir batı da devam ediyor bu tarz ince bi hat. İlk defa gördüm böylesini, ilginç geldi
-
7 saattir batı da devam ediyor bu tarz ince bi hat. İlk defa gördüm böylesini, ilginç geldi
Hattın hiç bozmaması ilginç gerçekten,3-4 sene önce kışın üstümüzde yapışıp kalan kütleyi hatırlattı
-
Sabah ki yağmurun üstüne güneş çıksa daha iyi aksiyon ihtimali artabilirdi ama takibe devam tabi
İyi güneş var. Bunaltıyor iyice yağmurdan sonra.
-