Altındağda kaldırım ve yollar dışında her yer bembeyaz 1-2 cm örtü var. Mart nisan ayında yağan gibi neden betonda tutmuyor 😃
Bende tam çözemedim onu ama yollar ufaktan beyazladı burada
Altındağda kaldırım ve yollar dışında her yer bembeyaz 1-2 cm örtü var. Mart nisan ayında yağan gibi neden betonda tutmuyor 😃
Bende tam çözemedim onu ama yollar ufaktan beyazladı burada
Beklemeye değdi yeşil daldı merkeze güzel yağıyor
Bu yağışı bırakıp nasıl uyuyacağım..
Vallahi hocam mesajı attık ama uyku tutmadı kızılcahamamdan inen kütleleri takip ediyorum😅
Bende kaçıyorum herkese iyi geceler allah rahatlık versin sabaha hala biraz umudum var
Aslında ecmwf'ye çok uyumlu ilerliyor ve ecmwf'nin tahminine göre asıl yağış sabah 8-10 arasında olmalı belki bir umut
Çankırıda gene kütle oluştu ne ballı yermiş
ilk başta haklıymışım yağış merkezden iğreniyo cidden
Bu sefer Çankırının guneyindekiler gelecek gibiler ya öyle his doğdu
Ilgaz tarafında kütle oluşuyor
Merkeze doğru en tepeden hâla iniyor gibi
Batı yemyeşil hattı yakaladı bize de cama ekmek banmak kaldı... Aralığa bakacağız yapacak birşey yok ao nao hâla olumlu
Uyuklamaya başladık derken merkez komple çuvallamış kasım efsanesi goremeden kapatıyoruz gibi iyi geceler
Yeşiller buraya hiç gelmeyecekler gibi batıda yoğunlaştı tamamen felaket boşlukta kaldık
Samsun çarşambay bile sarı vermişler kardan 😂 ilahi mgm işte ankara çankırı uyarı almazken samsunun kıyısına bile uyarı vermişler
Daha koyu yeşil bile gelmeden çimler bembeyaz oldu bekleyiş sürüyor 😎
arkadaşlar takibi bırakıyorum ben demette hiç bir şey yok
Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bence biraz daha sabret
Yeşiller ulaştı neredeyse yağış epey arttı.
İlk gol haberi 😎
İnşallah merkezde konveksiyon bir nebze geleni kuvvetlendirir korkarım ki Çankırıdaki kütleden eser kalmadı batısıda yavaş yavaş dağılıyor
Sizce büyük yeşilin arkasından kütle gelir mi ecm öğleden sornaya kadar gosteriyor
Kütle eriyor galiba
hocalarım sıze seyı soracagım 2 3 yıl once hıc beklenmedık kar yagıs almıstık nem oranından dolayı ankara kendı kutlesını uretıyor veya zatıf kutle guclenıyordu en azından forumda kı arkadaslar oyle dıyordu hatırlayanınız var mıdır.
2023 3 şubat gibime geldi önceki 2 şubag gecesi şapkadan tavşan çıkmıştı 5 santim kar almıştık 3 şubat günü hepsi eriyip konveksiyonla gelen kütleleri güçlendirmişti
(Başka bir sistem olabilir benim aklıma o sistem geldi radar bozuktu o yüzden kütlelerin yönlerini hatırlamıyorum)