Tam konumumda sınırda yağış sınırda sıcaklık heyecanlandım 😂😂
Posts by rmznaydgn06
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
9 ocakta Hatay İskenderuna gidiyorum askerlik için artık Hatay radarını takip edeceğim 😂
-
Az önce Dikmenden Gölbaşına gittim size yemin ederim o kepekli yokuşunda öyle bir sis var ki herkes dörtlüleri yakmış yavaş yavaş gidiyo
-
Hocam sizde hava da ve arabalarda kar varken 100m yukarı mahallenizde büyük ihtimal yerde 15cm kar olacak.
Rakım sistemi olduğunda genelde hep benzer durumlar oluyo şimdi Dikmen de oturan burdaki arkadaşlar da bilir Balgatla Dikmenin arası 5 dk Balgattan Dikmene çıkarken böyle dik bi yokuş var o yokuşun aşağısında şakır şakır yağmur yağıyo yokuşun yukarısında kar topu oynuyolar bak abartısız 3-4 derece sıcaklık farkı var.
-
Bende Dikmen deyim benim telefonda rakım ölçer var tam olduğum konum 1100 metre ama benden daha yukarıda olan mahalleler de var 100-200 metrede bile örtü olup olmama durumu var
-
1100 rakımdayım karla karışık yağıyo şu an biraz daha yukarılar bembeyaz olmuş
-
-
Demin binanın orda çektim tuz falan dökmedikleri yerde olduğu gibi duruyo bide güneş gelmiyo baya iyi
-
Mgm wrf model haritada Eskişehir'e kadar geliyo görünüyo o kütleler 😂 deli gibi onlara bakıyorum
-
Şimdi İstanbul radarındeki kütleler bize gelmez mi ya 😂😂😂
-
GEEEEELLLLLLLLL
-
UYUMAYIN GELİYORRRRR
-
dışarıya çıkıp size resim atıyım diyorum Dikmen de yollarda beyazladı ama şu yeşiller soğuğa çıktığıma değmiş olsa 😂
-
Balgat ve dikmen arasında aman aman bir uzaklık yok ama genede dikmen nasıl bu kadar fazla alabiliyor yağışı anlamıyorum sırf bunun için her kar yağdığinda dikmene çıkmak zorunda kalıyorum ironik durum merkez çok şanssız cidden.
Benim manita Balgatta oturuyo demin görüntülü aradı yerler falan ıslak ben dışarıyı bi gösterdim heryer bembeyaz 😂
-
Çankırı canlı kameradan baktım baya kar yağıyo buraya gelirse süper olur
-
Doğu tarafı boşlukta kaldı bi türlü dolmadı diyodum şimdi Kırıkkalenin olduğu yerden de kütleler gelmeye başlıyo hilal taktiği gibi merkezi sarıyo 😂
-
Kim ne derse desin Kasım ayında şöyle yağışları almak bile güzel daha Aralık var ocak var Şubat var daha da önemlisi Mart var Mart 😂
-
gel gel gel güzelim gel hiç acımıycak
-
-
Bahçeye çıktım bulabildiğim kadar odunu bir araya getirip ateş yaktım ısınan hava yükselsin gökgürültü kar üreteceğim