Tam tepemdeki bulutlar patlıyo şişiyo deli gibi hareket ediyo
Tam tepemdeki bulutlar patlıyo şişiyo deli gibi hareket ediyo
Ayol noluyo noluyo 😂😂😂😂
Bekliyoruz canım come to merkez
İyi gökgürlüyo gelirsen hiç yok demem kırmızı
Bahale dayı gelüür buyannı doğru hele hele 🔥
mgm herşeye sarı uyarı veriyor, turuncu / kırmızı uyarı için kıyamet kopması lazım heralde
Kesinlikle 😂
Abooooo havaya nolmus oyleee Keçiören tarafı fena görünüyor dikmen den
Pazartesi güzel görünüyor beklentiye girmeden pazartesiyi takip edeceğim:)
Sabah iş yerindeki arkadaşları da uyardım. Evi uzakta olanlar birkaç saat erken izin alıp gittiler. Bir de yağmazsa.
Hahahahaha bende aynı şeyi yaptım şu an fos çıkıyo gibiyiz 😂
Hocam yağdırın şu yağmuru artık merkeze ya ⚡
Hacı hoca olmaya gerek yok meteorolojiyi takip etse uyarıları dikkate alsa hiç bi sorun olmayacak. Sonra vay efendim Allah'tan geldi Allah şöyle yaptı böyle yaptı. Ya şu meteoroloji den bi haber olan insanların yaşadığı yere gidip şu gün yağmur yağacak şu gün dolu yağacak fırtına kopacak desek sonra da bu olay gerçekleşince sırf cehalet yüzünden inanacak binlerce insan var gerçekten meteorolojiye bakıp tahminlere göre denk getirip güneşli günde yağmur duasına çıkıp 1-2 saat içinde şimşekler cakarak yağmur yagarak inandirip kandirilacak bir sürü insan var üzülüyorum gerçekten ya
Şöyle bi havanın olma ihtimalini bilip miting yapmamaları lazımdı kusura bakmayın açık alanda gösteri yapmayı planlayan varsa bide öğretmen deniliyosa böyle bi havadan da bi haber olmamaları lazım. Böyle öğretmende bi zahmet atanamasın yaa
Hiç birşey yoktu bianda gökgürlemeye başladı dolu yağıyo çok güzel 🙈
Ne kar yağıyor şu an öyle yaaa
Şu an Nallıhan da
Sahur vakti burası değerlenir
😎😎😎😎😎
Kalemle özellikle çizilmiş gibi boşluk var Ankara da
Mayıslar bizimdir metrelik kar alıcaz