Heralde bu sezon kırk ikindi yağışları olmayacak gibi
Posts by Kar Delisi
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
evet sistemin son günü diyebiliriz.. bir daha lütfen kırım ve rusya üzerinden soğuk geldiğinde akdeniz çalışsın.
Mümkunse Sibirya gelmesin
-
Pek fazla yağış bırakmaz havada uçuşan kar gorurusun o tarafa gelirse
-
Bide bize Altay kar fırtınası yazmışlar gerek yokki bizde yağmur yok ki kar olsun bizim bölgeden kaldiri ismi
-
Aıfs ' ın radarına girmeden inanmam. Bu senenin başından beri AİFS ' ın başarısını test ediyorum. Radarına girmeyen hiçbir sistem gelmedi
Hangi sistemden bahsediyorsun aslında çok sistem gördü hiç biri gercekleşmedi
-
Doğu Anadolu ne zamandan beri kıyıda?
Orası zaten kar aliyor
-
İnşallah değişir yağış acisindan
-
Akdeniz uyanmadikca ülkeyi mutlu edemez
-
Kıyı kesimler hariç Karadeniz ve Marmara diğer yerler kuru soğuk
-
240
Yine başladılar vade yaklaşınca bozmaya şaşırdık mı? Tabikide hayir
-
Yagis sıkıntısı çok iç bölgelerde
-
Berbat zaten gfs inat etti bize gelince istikrar sagliyor vermedimi hepsi vermiyo
-
Sistem geliyor ama sıcak sistem afrikamiz yolda artk her güncelleme de verir afrikamizi
-
Bu senaryonun sinoptiğinin neredeyse aynısı GEFS in içinde var. Özellikle iatanbul için Azır’un belli bir süre (yaklaşık 10 gün) devre dışı kalmasından ve iskandinavyanın yerinde örğmcek ağları olmasından dolayı güçlü bir sistem için makul bir tarih görünüyor. 27-30 Ocak arası için
Çok gördük böyle model sonları sistemleri hocam vade yaklaştıkça sistem kayboluyor daha iki hafta gibi çok uzun bir süre var
-
Modellerin içinde kral yoktur. O, kimine göre kral, bana göre soytarı. Tüm kuzey küre bazında 96 saat vadede öyle büyük dönüşler yaptı ki, artık 96 saatini bile kuşkuyla karşılar oldum
Hele iki sene önce Florida açıklarında bir kasırga rotası faciası vardı ki, yenilir yutulur değil.
Kral atmosferin ta kendisi. Bizde dahil gerisi fasa fiso. O yüzden, bizim gibi sevdalıların tek yapacağı, değişeceğini bilerek her yeni verinin heyecanını tadını yaşamak
Doğru diyon hocam ha Heri ha mero
-
Bu ecm gfs dende beter cikti sabah ayrı akşam ap ayrı iyice sıvadı buda kral dedik şımardı
-
İnşallah sabah ki ecm gibi gelir
-
Taze taze buyrun arkadaşlar çok keyifli zaten her sistemde alıyorum kar yağışının çok şükür rakım sayesinde
-
-