Posts by Kar Delisi
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
Hocam benim bildigim kırk ikidin yağışları Mayıs 20 sinde başlıyor ben mi yanliş hatırlıyorum acaba
-
Rezil bir kiş bitsede kurtulsak bu kıştan 😡😡😡😡😡
-
Soğuk cıktımı acaba bakan varmı
-
Bu arada da yeni afrikamiz aşagidan el sallıyor bize gel gel zaten kışı yasayamadik sende gel
-
360 h
Şaka gibi yemin ederim bize gelmemek için resmen direniyor bıktık artık bu kış bitseydide gelecek kışı beklesekdik
-
Oguzhan_013 Kar Delisi tamamdır arkadaşlar uzatmayalım, daha fazla bir şey yazmayalım. Karsızlık hepimizi yordu..
Tamam hocam sizde dün bı paylasiminiz vardı şubatta kar beklentiniz nedir
-
Benim kafam da kışı bitirmem nasıl canını sıkıyor, nasıl insanları bunalıma sokuyor :D. Beğenmiyor musun ? engelle. Devam edersen ben seni engelleyip tartışmaya girmeyeceğim
Sıkıntı yok senin yorumlarını görmek istemiyorum zaten
-
Bu üslup ne? İsteyen kışı bitirir kafasında, olacak olanı etkiliyor mu?
Benim canımı sıkıyor hocam bitirdiyse içinden bittirsin milettide bunallima sokmasin
-
Control ve 3 4 senaryo destekliyor sadece. Vade çok uzun ama kafa da bitirdim ben bu kışı. Kısa vade de olumlu şeyler görürsek bolca konuşuruz.
Bittirdiysen siteden gidebilirsin seneye kışın gelirsin miletin canını sıkmaya gerek yok
-
Yarın cephe geçişinden sonra ki yerel yağışlar bugün ve dünküne oranla daha sağlam olacak gibi. "Yoklukta iyi gider" diyebileceğimiz bir gün olur, zaten 2 gündür öyle diyoruz. Bu yağışların tadını çıkarın çünkü uzunca bir süre kar ihtimali görünmüyor. Şubat İlk hafta içinde de ısınma başlayacak. Şubat ayının da en az iki haftası boyunca da güzel kar (10cm+) yapacak sistem inmesi çok zor. Ondan sonra da Mart'la birlikte elimizde 1-1.5 aylık süreç kalıyor, hayırlısı olsun.. Umarım bu 2-3 gündür aldığımız kar yağışlarını bu senenin en karlı günleri olarak hatırlamayız..
Eminmisin hocam şubatta kar görmemiş çok mu düşük
-
10 cm ve yer yer üstünü bulabileceğini düşünüyorum
hocam konya kuzeyi cihanbeyli yüksekleri ne olur
-
Korkarım ki gfs yarın ecm yi yanına çekecek durum onu gosteriyor
-
Gfs inat ediyor ecm bozar sistemi bence
-
Afrika şimdiden kesinleşti bozmadan gelir artik
-
Hocam Weatherx verilerine göre ayın son haftası sert bir salınım olabilir Güney enlemlere sadece ihtimal kesinlik yok. Bu iki salınımı (9-10 Ocak ve 13-14 Ocak) biri zayıf biri sert olmak üzere gösteriyordu mesela 3 hafta öncesinden daha modellerde yokken. Tutarlı gidiyor şimdilik eğer yine tutarlı giderse ayın son günlerine doğru son hafta 23-31 Ocak arası belirli bir tarihte 13-15 Ocak benzeri veya daha sert bir salınım ihtimali daha gösteriyor net değil dediğim gibi sadece ihtimal.
Hadi inşallah hocam
-
Ankara merkez ay sonuna odaklansın. ayın son haftası yine sert bir salınım ihtimali var sinoptik uygun olursa güzel kar alabiliriz.
Veri varmı peki
-
Doğu bölgeller çok güzel kar alliyor
-
Kemal Sunal'ın filimideki dediği gibi ben ölmedim arkadaşlar 🤣 bende gidemedim hava forum bağlilik yapıyor insana gitmiyorum kar takibine devam ke