135.02 mm ile Çubuk mayıs ayında Ankaranın (ölçülen) en yüksek yağış düşen ilçesi oldu. 😎
Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
135.02 mm ile Çubuk mayıs ayında Ankaranın (ölçülen) en yüksek yağış düşen ilçesi oldu. 😎
O zaman bu Çubuk barajının hali ne !
Şişeleyip satıyonuz mu barajın suyunu?
He ? deyive bakem
-
Hocam çubuk 2 barajı kışın yağışlı geçtiği dönemlerde doluyor. Bahar yağmurları baraja çok fayda sağlamıyor maalesef.
-
Mart-Nisan-Mayıs Yağış ANOMALİSİ🧿
-
Çok şükür, kışın acısı çıktı
Görünüşe göre haziran ayı da yeşilli mavili olacak inşallah
-
Yarın yine bol yagisli bir gün olabilir aksama dogru merkez cevresinde supercell dedigimiz tehlikeli oluşumları görme ihtimalimiz de olacak yarın bakalım salı gününü geçebilecek miyiz
-
-
Önümüzdeki bir kaç gün baya hareketli geçicek gibi. Sonra biraz ara ve yine devam
-
Ara olsun artık ya..
pikniğe gidemedik bir türlü
ucuz oluyor diye internetten mangal kömürü aldım, uyguna gelsin diye bir de 10 kilo aldım
ama bir türlü pikniğe gidemedik, havalar yağışlı diye
hanım kömürleri depoya kaldırmış, “neyse , kışın memlekete götürürüz, anan sobada yakar” diyor
laf çarpıtıyor güya,
ya arkadaş , yaz daha yeni başladı
hem ben mi yağdırıyorum, tövbe tövbe
-
-
Barajlara gelen su 15 milyon metreküp mayıs ayında neler oluyor 😀
-
Cumartesi günü fena şeyler olabilir
-
Mansur Yavaş auf Twitter“Değerli hemşehrilerim, Önümüzdeki 3 gün boyunca ve özellikle Cumartesi günü meydana gelmesi beklenen son zamanların en yoğun fırtına ve hortum tehlikesine…twitter.com
-
Cumartesi günü fena şeyler olabilir
Dün demiştim dogruymuş o zaman. Amatör birine göre iyi yorum 😎
-
Ankara Radarı yine bozuk güneyimiz başladı aksiyona
-
Benim burda sel var
-
Windy den bakabilirsiniz mgm kadar iyi değil ama idare eder
-
Radar düzeldi ikindi olmadan neyseki
-
Cumartesi şehir dışından kız arkadaşım sınava gelecek ulan ne bu bahtsızlık kırk yılın başı bir de
-
Baskentli cuma-pazartesi günlerinin hepsinde yoğun yağış görülebilir ama cumartesi gerçekten de tehlikeli görünüyor hocam.
-