Futbola Dair Her Şey [2023]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bu maç Fenerbahçe ve en önemlisi Türk Futbolu için tarihi maçlardan biri olacak eğer Temsilcimiz Fenerbahçe bugün maçı kazanıp Olympiakosu elemeyi başarırsa Konferans Ligi Yarı finaline kalacak ve kupaya 1 adım kalmış olacak şuanda yarı finale kalırsa Fenerbahçe Lille/Aston Villa eşleşmesinin galibi ile oynayacak şuanda orada toplam skor 3-3 ve maç muhtemelen uzatmaya gidecek.

    Ayrıca bugün Fenerbahçe'nin kazanması halinde kazandıracağı ülke puanı ilerleyen zamanlarda sadece Fenerbahçe'nin değil ilerleyen yıllarda ligde Avrupa yarışı verecek takımlarımızın yararına olacaktır Taraftarlar bunun bilincinde olmalı maça giden taraftarlar Takımını olabildiğince desteklemeli başarılar Fenerbahçe hayırlısı ile Turu geçen takımın Fenerbahçe olması dileğiyle.

  • Arsenal Ferdi'ye niyetlenip İrfan'ı alacak gibi.


    Bu sene iyice parladı.. taliplisi kesin olur.. prime robbeni hatırlatan performanslar sunuyor bazen


    kanattan merkeze doğru bi anda harekete geçen robbenden rakip takımlar nasıl korkuyorsa irfan da kanattan ceza sahası önüne kat etmeye başladığında rakipler öyle korkuyor eminim


    bizde de ziyech var bir o kadar korkunç ama işte sahada kalma süresi az adamın

    BORN IN WINTER

  • Son pozisyon neden penaltı değil izah edebilecek var mı? Gördüğüm kadarıyla stoper oyuncusu topla oynama eğiliminde ancak müdahalesi doğrudan hücum oyuncusuna yönelik. Kart göstermeden penaltı olması gerekiyordu.


    Ferdi'ye faul yapıp orta parmak gösterdi Oly oyuncusu kart yok.

    • Neu
    • Offizieller Beitrag

    Ilk yari temkinli baslayip ilk ciddi atakta etkili pozisyonda Irfanin harika vurusuyla 1-0 one gectikten sonra ozellikle 25-40 arasini rakibe biraktik topu, aklimda kalan golden sonra 1 etkili pozisyonumiz daha oldu ama yararlanamadik,, 2. yarida 60-65 e kadar gol bulursak oyuna cengizi ve batmani alip fisi cekebiliriz, su yunanlilari buradan uzgun gondermemiz lazim..

  • Bu sene iyice parladı.. taliplisi kesin olur.. prime robbeni hatırlatan performanslar sunuyor bazen


    kanattan merkeze doğru bi anda harekete geçen robbenden rakip takımlar nasıl korkuyorsa irfan da kanattan ceza sahası önüne kat etmeye başladığında rakipler öyle korkuyor eminim


    bizde de ziyech var bir o kadar korkunç ama işte sahada kalma süresi az adamın

    Sevilla 2 sezondur çok ısrarlı şekilde istiyor ama İrfan Avrupa yapmak istemiyor diyolar. Türkiye'de kalmak istiyomuş ailevi durumlardan ötürü.

  • Oyun olarak da kadro olarak da daha üstünüz rakipten, inşallah bir kaza olmaz ve yarı finale yükseliriz. Maç uzatmalara gitmeden bitirmemiz çok daha iyi olur, bu süreçte ne kadar az yorulsak o kadar iyi bizim için.