O çokta farketmez Galatasaray galip geldiği sürece sen oturduğun yerden altı puan alsan ne yazar.Fenerbahçe önce top oynasın sonra inanalım
Haftaya alacağımız mağlubiyetle top oynadığımıza hepimiz inanacağız reis😂😂
O çokta farketmez Galatasaray galip geldiği sürece sen oturduğun yerden altı puan alsan ne yazar.Fenerbahçe önce top oynasın sonra inanalım
Galatasarayın muslerayı derhal göndermesi lazım bıktık her sene aynı hatalardan ya
Hiç uyarmıyorlar mı çok merak ediyorum. Her defasında baskı yiyen adama top çıkartıyor. Vur arkadaş şu topa vur gitsin. 1 değil 2 değil sürekli kaç senedir aynı şeyi yapıyor. Bıktım hakikaten.
Giresun ve Trabzon macı var fenerin sıkıntılı. Trabzon ALLAH verede kendini yenilemese bari şu sıralar çok kötü gidiyolar.
bana sorarsan hepsi sıkıntılı Fenerbahçenin:) Ben puan puana Galatasaray maçına girilse bile Fenerbahçeli oyuncuların arena ambiansından çıkabileceğini sanmıyorum, Galatasaray çok avantajlı, o maçada kalmayabilir zaten bizim bir puan kaybımız yetecek
Size garip gelebilir ama, okan bu gece gönderilmeli.
bana sorarsan hepsi sıkıntılı Fenerbahçenin:) Ben puan puana Galatasaray maçına girilse bile Fenerbahçeli oyuncuların arena ambiansından çıkabileceğini sanmıyorum, Galatasaray çok avantajlı, o maçada kalmayabilir zaten bizim bir puan kaybımız yetecek
Nef stadyumda en son feneri yendiğimizde dolar 3 liraydi hocam
Valla Trabzonspor maçı var bakmayın ölü olduğuna bizim maçta dirilirler.Yine Giresun’u var düşme potasında.Sıkıntılı maçlar.Puan farkı bire inmeden benim ümidim geri gelmez.
Nef stadyumda en son feneri yendiğimizde dolar 3 liraydi hocam
Ya Allah aşkına Erdi, o maçların çoğu şampiyonluk maçı değildi, bu farklı olacak,, stadyumdaki baskıyı o gün kaldıramaz Fenerbahçe takımı boşuna çeneni yorma, sende içten içe öyle olduğunu biliyorsun yedirtme totemini bana:)
Valla Trabzonspor maçı var bakmayın ölü olduğuna bizim maçta dirilirler.Yine Giresun’u var düşme potasında.Sıkıntılı maçlar.Puan farkı bire inmeden benim ümidim geri gelmez.
Giresunda yenilmezse Trabzon'u yener usta ama Galatasaraydan en az 3 4 tane yer.
Galatasaray taraftarında anlamsız bir karamsarlık var. 14 maç peşpeşe kazanmanın etkisi midir nedir bilmiyorum her puan kaybına aşırı tepkiler veriliyor. Şampiyonluğa kadar daha çok köprü var, dolayısıyla altından akacak da çok su var. Sakin olmak gerek.
Hiç uyarmıyorlar mı çok merak ediyorum. Her defasında baskı yiyen adama top çıkartıyor. Vur arkadaş şu topa vur gitsin. 1 değil 2 değil sürekli kaç senedir aynı şeyi yapıyor. Bıktım hakikaten.
Okan hoca değil ki korkusundan bir şey diyemiyor ben gördüm bunu yazdım daha ilk yarıdan oliviera çıkmalı diye çıkarmazsan yersin öyle golü hocanın oyun görüşü sıfır jesustan daha beter
Galatasaray taraftarında anlamsız bir karamsarlık var. 14 maç peşpeşe kazanmanın etkisi midir nedir bilmiyorum her puan kaybına aşırı tepkiler veriliyor. Şampiyonluğa kadar daha çok köprü var, dolayısıyla altından akacak da çok su var. Sakin olmak gerek.
Son viraj'da böyle hatalar olunca doğal olarak bi tedirginlik oldu
Bu Erdi yüzünden konunun dengesi şaştı Fenerliler bile inanmıyor şampiyon olacaklarına hatta konuda yazan neredeyse bütün Fenerliler Galatasaray şampiyon diyor, ama Erdiyi inandıramıyoruz
Bu Erdi yüzünden konunun dengesi şaştı
Fenerliler bile inanmıyor şampiyon olacaklarına hatta konuda yazan neredeyse bütün Fenerliler Galatasaray şampiyon diyor, ama Erdiyi inandıramıyoruz
Bir bakıyormuşuz Beşiktaş şampiyon oluyormuş hocam.
Ya Allah aşkına Erdi, o maçların çoğu şampiyonluk maçı değildi, bu farklı olacak,, stadyumdaki baskıyı o gün kaldıramaz Fenerbahçe takımı boşuna çeneni yorma, sende içten içe öyle olduğunu biliyorsun yedirtme totemini bana:)
😄😄totemi bi kenara birakirsam😄Doğru diyosun reis son maça kalirsa bu iş, evet ciddi avantajliyiz . Sadece ben bu Arda'dan tirsiyorum o çocuk tam savaşçi ona özel 2 kişilik markaj lazim😄
Bu arada ben puan puanayiz saniyorum 3 puan öndeymişiz. Ben neden ayni puandayız sandım anlamadım takim beynimi yaktı😄
Malumunuz yarın Mayıs ayına giriyoruz. Mayıslar bizimdir rahat olun sevgili Galatasaraylılar diyorum.
Ben Muslera gidene kadar GS maçlarını izlemeyi bırakıyorum çok fena ayar etti beni eleman
Malumunuz yarın Mayıs ayına giriyoruz. Mayıslar bizimdir rahat olun sevgili Galatasaraylılar diyorum.
Benim bugün itibari ile ümidim bitti 4 şut çekti takım 90 dakka 4 şut
Bu Erdi yüzünden konunun dengesi şaştı
Fenerliler bile inanmıyor şampiyon olacaklarına hatta konuda yazan neredeyse bütün Fenerliler Galatasaray şampiyon diyor, ama Erdiyi inandıramıyoruz
Vallahi fenerle ayni puandayiz saniyordum 3 puan öndeymişiz hala😄1 yenilgi hakkimiz daha varmiş🤣
Okan hoca değil ki korkusundan bir şey diyemiyor ben gördüm bunu yazdım daha ilk yarıdan oliviera çıkmalı diye çıkarmazsan yersin öyle golü hocanın oyun görüşü sıfır jesustan daha beter
Yapma be hocam. Okan Buruk'u sezon başında bende beğenmiyordum fakat çok iyi toparladı takımı. 17 maçlık seriden sonra taraftar olarak kırılganlık başlamış herkeste. Oyuncu değişikliği konusunda kesinlikle katılıyorum bu maç özelinde sınıfta kalmıştır.