4 ŞUBAT abimizi doğru dürüst tanımama rağmen bile Allah bu abimizi bana çok sevdirmisti gerçekten çok üzüldüm Allah kabrini nur mekaninı Firdevs i ala eylesin ailesine yakınlarına Sabr ı Cemil nasip etsin kendisi 2023 şubatı bizim olucak demişti.Mekanı cennet olsun
4 Şubat Hakan hocamız vefat etti
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Narsil hocam ben gelemiyom en azindan siz ve bir kaç Bursa tayfasi katilim gosterseniz cok iyi olur aslında
-
Son gecesinde kotulesince o hastanenin karidorunda ben çığlık atınca hemşire hanım beni azarladı bağırma diye..... Kimse bilemez bu acıyı gözleriniz önünde babanız ve elinizden birşey gelmiyor..... Rabbim herkese ama herkese herşeyin hayırlısı nasip etsin... Rabbim Hakan hocamıza rahmeti ile muamele etsin.. mekanı cennet bahçeleri olsun kabri nur dolsun İnşallah.... Çok üzüldüm çok.. 😞😞😞
Allah kabrini cennet bahçesi eylesin kardeşim
-
Allah kabrini cennet bahçesi eylesin kardeşim
Amin.. Amin İnşallah hocam..
-
- Official Post
En son gördüğümde hava forumun sana selamı var dedigimde ağlamıştı resmen sanki bir daha giremeyecegini anlamış gibi
Abi sende zaman ayırıp bizim adımıza onu ziyaret ettin, hem bizi hemde onu sevindirdin. Sendende Allah razı olsun.
-
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Nurlar içinde yatsın Hakan Hocam. Başımız sağ olsun arkadaşlar.
Hocam çok değerli biriydi, bilgi tecrübe birikim olarak kendisinin üstümde çok büyük emeği var. Ondan çok şey öğrendik.
Rabbim inşallah cennetine alır.
Çok üzüldüm, çok. Boğazım düğümlendi.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun tekrardan.
Yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.
-
Allah rahmet eylesin,forumda emeği çok muhabbeti olsun ,sevecenliği olsun insan ister istemez üzülüyor.
-
Amin.. Amin İnşallah hocam..
Bu dünya hayatında herşey yalan kardeşim
Tek gerçek ölüm ve ahiret hayatı , hepimizi yeniden diriltilip hesap vereceğiz
Rabbim bizleri salim amel yapanlar eylesin , dünya malı yalan
-
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm mekanı cennet olsun
-
- Official Post
Narsil hocam ben gelemiyom en azindan siz ve bir kaç Bursa tayfasi katilim gosterseniz cok iyi olur aslında
hocam okuldan resmi bir toplantı işi kitlemezlerse gitmeyi düşünüyorum
-
Allah rahmet etsin.😢
-
Rabbim mekanını cennet eylesin.. Hocamızın yorumlarını bir daha okuyamamak çok acı
-
Böyle bir durumda iki kelimeyi bir araya getirmek çok zor. Takdir-i ilahi bazen söylenebilecek hiçbir şey kalmıyor. Mekânın cennet olsun güzel insan. Çok üzüldüm çok
-
Şok oldum şu başlığı görünce içim cız etti. Burası benim diğer bir ailem gibiydi her zaman. Ailemden birini kaybetmişcesine üzüntümü sizler ile paylaşmak istiyorum. Çok değer verdiğim bir abimdi. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Ailesine sabırlar diliyorum. HavaForum ailesinin başı sağolsun.
-
Sedat kardeşim , bu süreçte salih amel yaptın bizlere ,haberler verdin , bilgiler geçtin
Rabbim yaptığın bu salih amelleri karşına çıkarsın inşallah
-
Gerçekten çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
-
Forumca çok değerli bir abimizi kaybettik, başımız sağ olsun. Allah mekanını cennet eylesin...
-
hepimizin başı sağolsun değerli bir hocamızdı rabbim rahmetini hocamızdan eksik eylemesin mekanı cennet olsun nur içinde yatsın acılı ailesinede sabırlar ihsan eylesin 😔
-
Allah rahmet eylesin gece gündüz demeden sorularımıza bıkmadan yılmadan kırmadan hep cevap verirdi😪
-
Allah amelince rahmet etsin.
-