Günaydınlar, keyifli bir haftasonu diliyorum...

Konu Dışı [Genel Sohbet]
- Samet
- Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
Kış tahminimiz yayında ! Youtube'da beğenip, yorum yapmayı lütfen unutmayın :)
İzlemek için buraya tıklayın...
-
-
Mutlu haftasonları iki gündür mideme kramp giriyor hareket ettikçe bıçak gibi batıyor.Dün gece dayanamayıp acile gittim sanırım motor tepesinde sağlam üşüttük dikkat edin
-
GabelBerg10 hocam geçmiş olsun.
-
Mutlu haftasonları iki gündür mideme kramp giriyor hareket ettikçe bıçak gibi batıyor.Dün gece dayanamayıp acile gittim sanırım motor tepesinde sağlam üşüttük dikkat edin
Geçmiş olsun kardeşim
-
Gecmis olsun ortağım.
-
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
Çok rahat cok profesyonel 😂
-
-
geçmiş olsun iki gözüm GabelBerg10
-
Geçmiş olsun hocam Allah beterinden korusun yine de Zatürre geçiren bile var Bir iki arkadaşım var öyle motor kullanırken üşüüpte
-
GabelBerg10 ağabey geçmiş olsun,Rabbim şifa versin.
-
manasbalasy haritaci6741 Eraay teşekkür ederim sağolun eksik olmayın 🙋🏼♂️
-
GabelBerg10 kardeşim geçmiş olsun dikkat et kendine
-
Voleybol milli takımımızın dünya şampiyonası ilk maçı var TRT ekranlarında
Tavsiye ederim , güzel keyifli maç oluyor
-
Dostum geçmiş olsun dikkat et kendine.
-
GabelBerg10 kardeşim, geçmiş olsun. Allah c.c. şifa versin.
-
-
Geçmiş olsun hocam, dikkat edin kendinize. Rüzgâr geçmeyecek giysiler tercih edelim, yada alıyoruz bir Sabah gazetesi hem okuyor hem motora binmeden önce göğsümüze sarıyoruz, burdaki gençler öyle yapıyor.
Rabbim şifa versin, sıcak tutun kendinizi bir süre.
-
GabelBerg10 geçmiş olsun kardeşim
-
Geçmiş olsun GabelBerg10 kardeşim acil şifaların olsun...
-