Güler misin ağlar mısın?

Konu Dışı [Genel Sohbet]
-
Samet -
March 23, 2022 at 3:09 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Doları da tam tuttuğu söylenemez.
-
Çay a zam gelmiş. Marketlerde çay bitmeden gidin alın
-
Benim anlamadığım olay, milyarlarca lira açık veriyoruz ama nasıl oluyorsa her çeyrekte büyümeye devam ediyoruz.
-
Fiyat listesi
-
Bu nasil %40 . 2 katına çıkmış resmen
-
27 Liraya aldığım Altınbaş 46 olmuş %43 zama bak !
-
Dogalgaz faturam geldi
116 metreküp harcamaya 401 tl fatura.
Metreküp fiyatı 3.45 tl.
Buna da habersiz zam mı geldi
-
-
Akşam çay stoğuma bakıp artırma yapayım bari. Herkes zammı geçirmeye başlamıştır.
-
Site kapanip acilinca, Almanca hic bilmem 2 gunde Almanca dağarcığım gelişti surda 😀 . Kullanim dili Almanca olmuş degistirmeye de ugrasmadim.
-
Muslera her sene olduğu gibi yine sezonun en iyi gollerinden birini yedi.
-
-
Umumi tuvaletlere zam geldi. Tuvaletler yüzde 43 zam ile 5 TL oldu
-
ATATURK Havalimanı yikiliyor yani yıkılması planlanıyor, yarın muhalefetten birçok parti saat 11 de havalimani önünde toplanacak ve savunma yapacak 19 Mayısın arifesinde neyin kini neyin düşmanlığı anlamak mümkün değil..
-
Yani benim anlamadığım bir şey var. Yarın bir gün Allah korusun beklenen İstanbul depremi olsa, en azından o bölgede oturan insanları nerede toplayacaksın? Veya yarın bir gün savaş olsa, düşman senin havalimanlarını bombalayacak. Yedekte Atatürk havalimanı var ve sen o zaman oradan uçakları kaldırabilirsin. Ama sen şimdi onu gidip yıkıyorsun. Akla mantığa sığmıyor ya
-
Geçmişle( kendilerinden olmadıklarını düşündükleri) vedalaşma telaşı içindeler,bir de bu açıdan bakmak lazım. En azindan şanslı bir nesil görmüş oldu, ATATÜRK diye bir havaalani olduğunu İstanbul'da...
-
Aykut53 Hocam 1 kg çay ne kadar olur ortalama şimdi? Geçen hafta Çaykur turist falan 1 kg 38-40 arası değil miydi? Şu an en uygun 45,50. Daha da artar herhalde.
-
Umumi tuvaletlere zam geldi. Tuvaletler yüzde 43 zam ile 5 TL oldu
Karışık ne kadar olmuş
-
Aykut53 Hocam 1 kg çay ne kadar olur ortalama şimdi? Geçen hafta Çaykur turist falan 1 kg 38-40 arası değil miydi? Şu an en uygun 45,50. Daha da artar herhalde.
Evet en uygunu 55 60 civarı olur. Temmuz ayında 90 diyorlar kilosuna.
-