Hayatımda ilk defa böyle bir kongre görüyorum. Utanç verici.

Konu Dışı [Genel Sohbet]
-
Samet -
March 23, 2022 at 3:09 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Hayatımda ilk defa böyle bir kongre görüyorum. Utanç verici.
Artık utanmıyorum şaşırmıyorum.Kravatlılardan sonra gözüme farklı geldi sadece...
-
Arkadaşlar günlerdir bacaklarımda ve özellikle kollarimda kaşıntı var bunun sebebi ne olabilir?
-
Arkadaşlar günlerdir bacaklarımda ve özellikle kollarimda kaşıntı var bunun sebebi ne olabilir?
Birçok sebebi olabilir.Ben genelde ağaç diplerine oturduğumda yaşıyorum aynısını.1 2 gün falan sürüyordu.Dışarıdan hiç belli olmuyordu. Geçmezse doktora görünün.Geçmiş olsun.
-
Mevsim geçişlerinde polenlerin verdiği bi rahatsızlık oluyor bu. Ara ara bendede oluyordu geçen senelerde. Kıp kırmızı oluyordu.
-
İyi geceler Hava Forum
-
İyi geceler Hava Forum
.
-
Hayırlı sabahlar. Hayırlı cumalar.
-
Günaydın HF hayırlı cumalar rabbim yaptığınız ibadetleri kabul eylesin.
-
Günaydın HAVAFORUM hayırlı sabahlar herkese.Cumanız mübarek olsun.Allah yapacağımız tüm ibadetleri kabul eylesin inşallah.Bol kazançlar hayırlı günler.
-
Brent 107$ üstünü gördü bugün 80 kuruşlar da kurtarmayabilir. Ben artık küresel çapta olduğuna inanmıyorum işin rengi değişeli çok oldu. 98$'a iniyor 130$'lardan ama koklayarak indirim yapılıyor 98'den 107'e çıkıyor kepçeyle zamı dağıtıyorlar bu bizle alakalı bir durum fena bir fırsatçılık var piyasada.
Dostum ; üzülerek söylüyorum ki artık fiyat artış hızlarında normal olmayan dönemlerdeydik ve bir süre daha devam edecek gibi
Bu sabah ajanslardan öğrendim , MB başkanı dün yıl sonu enflasyon beklentisini 42 olarak revize etmiş
Resmi kurum beklentiyi böyle revize ettiğine göre ,Allah yardımcımız olsun
-
Günaydın Kardeşlerim,
Hayırlı cumalar, tüm salih amellerimiz kabul olsun
Selam ve dua ile
-
Bir de şu olay var. Dolar Kuru 14 sabit gözükse de reel dolar kuru 18-20 bantlarında. Ayrıca Tüfe Üfe muhabbetine dolar kurları geriden geliyor direkt yansımıyor. Bizde dolar 14 iken dolar 8 fiyatları vardı sonradan zamlanınca her şey kimse anlamadı. Dünyada enflasyon da tavan iken her şey üst üste birikince durum bu oluyor. Yazın çok daha zor geçecek çünkü ABD faiz arttırımına seri seri gidecek bu sefer yarım baz bekleniyor. Faiz sebeptir enflasyon netice dediler boş yere faiz düşürüp enflasyon ve kuru tavan yaptık şimdi yine faizi arttırmak zorunda kalacağız ama ne enflasyon düşecek ne kur düşecek. Sırf makas açılmasını diye faiz yükseltmek zorundalar artık. Şayet ABD arttıracak dolar değer kazanacak
-
İngiltere nin en büyük 5 marketi 500 üründe ortak fiyat indirimine gitmiş.
-
-
-
Bolluktan, bereketten
-
Bolluktan, bereketten
Dün bundan bahsediyordum azla yetinemezler mümkünatı yok.
-
Bolluktan, bereketten
Böyle bir şey asla kabul edilemez. Aziz milletimiz akaryakıt kuyruklarına girerek en sert tepkiyi gösterecektir.
-
Bolluktan, bereketten
Bugün yine kuyruğa gireceğiz desene😀
-