Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • ABD düşürecekti zaten çok çaba etti savaşla düşmediğine bende sevindim zira bı göçü daha kaldıramazdım Pakistanlılar hakikaten militan gibiler direk basarlardi rotayı bizim ülkeye hepsi fişini putinle son zamanlarda iyi olmasi sebebiyle ABD çekti.

    Nasıl bir yol izleneceğini merak ediyorum.Bir başbakan seçilicektir illaki.Şu an başbakanlık koltuğu boş.Pazartesi veya pazar parlamentoda oylanır.İmran Han aday olacak mı merak ediyorum.Zaten bu güvensizlik oylamasının ayak sesleri birkac haftadır geliyordu.İmran Khan'ın koltuğü başta enflasyon olmak üzere ülksdeki yolsuzluğa tepkisizliği ve vaatlerinin neredeyse hiçbirini yerine getirememesi sebebiyle sallantıdaydı.Çin ve Rusya ile ilişkileri ilerletip Amerika'yı gözardı edip her olumsuzluğun sebebi görmesi bu olayı hızlandırdı.Bir de 10 Nisan'da halkı sokağa çağırmıştı.Önümüzdeki günlerde yaşanacakları merakla takip edeceğim.Büyük ihtimalle yeni başbakan Panama Belgeleri'nde yaptığı yolsuzluklar ifşa olup hüküm giymiş eski İslamcı başbakan Navaz Şerif'in kara para akladığı kanıtlanan kardeşi Şahbaz Şerif olacak.Bir ülkenin daha , yenilikçi genç ve aydın kesiminin ümidi yok olacak ve gelecekte yeni nesiller tarafından geri kafalı ve her şeyin suçlusu olarak görülecek.Maalesef.

  • Aklıma direkt askeri darbe veya iç savaş geldi.Oysaki yapılan güvensizlik oylaması sonucu demokratik yollarla düşmüş.İmran Han , muhalefeti Amerika ile beraber ithal hükümet kurmak istemekle suçluyordu.Son aylarda saçma aciklamaları var fazlasıyla.Zaten İmran Han'ı destekleyen partıler ufaktan muhalefete kayıyordu.Ülkenin aydın ve genç kesimleri desteklemişti.Son aylarda yaptığı cinsiyetçi gerici açıklamalar sonucu desteğin azalması meclise yansıdı.Ve demokratik yollardan düştü.


    https://www.aa.com.tr/tr/dunya…an-hukumeti-dustu/2559691

    yorumunu okudum da ''GERİCİ'' diye bir kelime kullanmışsın. Gerici derken tam olarak hangi kavramı , hangi anlamı kastettin. Açıklar mısın lütfen ? Şimdiden teşekkürler

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Galatasaray bugün kesinlikle kaybetmez diyerek kaçıyorum ^^

    Onur Erdem geldi direkt aklıma. Adama Southampton - Chelsea maçı ne olur dediler Southampton yenilmez dedi Chelsea dün 6-0 kazandı. Aman hocam valla Allah korusun pek tekin laflar değil bunlar. :hfyeni (18):

  • 2 yıl süren fb maçlarını izlememe boykotuma bugün sadece 1 maçlığına son vereceğim.Maçta son şampiyon olduğumuz 2013-2014 sezonunda ve 10 yaşımda hediye edilmiş çakma formayı giyeceğim :D .Biraz küçük gelecek ama belki uğur getirir.İnşallah hakemlerin ve sportmenlik dışı haraketlerin değil oyanan futbolun konuşulduğu bir maç olur.Her iki takımada şimdiden başarılar diliyorum.

  • Bu arada Liverpool Manchester City maci da var saat 18.30'da.Skor tahminlerimi tekrar yazıyım.Fb 2-1 , Liverpool 3-2 kazanır diye düşünüyorum.Futbolseverler için güzel bir gün.