Bu yaz geçen seneki gibi 1 ay süren kavurucu sıcaklar olmaz inşallah
Posts by AhmetCakir20182003
-
-
Bayrakli ve Bornova simsiyah oldu bize gelmesi zor gibi...
Bucada gök gürlüyor
-
Onların gelme ihtimali yok ama sıfırdan oluşabilir kıyıya gidildikçe konvektif yağış ihtimali azalıyor karasal kesimler daha şanslı ,Kemalpaşa'nın güneyi Bornova'nın doğusundada yağış mevcut muhtemelen onları görüyorsun yada yeni gelişen CB'ler mevcut olabilir.
konumuma kütle geliyor yeni oluştu tebrikler doğru tahmin
-
Verilerle uyumlu olarak güçlü kütleler Manisanın güneydoğusunda (Salihli,Alaşehir civarı) İzmir'in doğusunda (Ödemiş,Kiraz) yoğunlaşmaya başladı.
Aydın merkez civarında oluşmaya başlayan kütle Nem'inde etkisiyle çok gelişti 10km'ye kadar +50dBZ eko mevcut dolu varmı bilmiyorum ama downburst tarzı şiddetli yağış bırakan bir yapı oluşmuş olabilir.Kütleler rüzgar olmadığı için oldukça hareketsiz ve gelişimini tamamlayıp yağış bırakmaya başlayan hücre hızla erime eğilimine giriyor.
Bunlar izmir merkeze gelir mi acaba havaya baktım kocaman kumulus bulutu ( beyaz)
-
yağmurun nereye yağacagi belirsiz sadece izmirin kuzey ve batı kesimlerine yagmayacagi kesin
-
İzmire yarın etkili orajlar gelebilir
-
İzmire yağış göründü perşembe
-
2022 sıcaklık olarak dengesiz gidiyor bir sıcak bir soğuk
Buna nerden bakıyoruz
-
mgm daha şimdiki hava durumunu tutturamıyor
-
Samet hocam benim izmir konusu engelimi açar mısınız baya oldu soru sorup durmucam yağış olur kar olur fotoğraf atarim
Lütfen beni üzmeyin Samet bey soru sormucam
-
Samet hocam benim izmir konusu engelimi açar mısınız baya oldu soru sorup durmucam yağış olur kar olur fotoğraf atarim
-
ekonomi konusu nerde
-
izmirdeki pazar günü beklenen şiddetli yağışlar iptal olmuş
-
Yarın şiddetli yağış görülebilir evet. Iri dolu riski düşük.
Hocam izmir için durum nedir pazar günü
-
Gelecek akşamüstü.
Bekliyoruz hocam
-
hazir misin izmir oraja
-
Haftasonu ile ilgili uyarı ve bilgilendirme yapilacak mi
-
izmirdeki yağışlar kirpildi ve konu açılacak mı herzamanki gibi hüsran
-
izmirdeki yağışlar kırpılmış