Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Eşim şu anda Amerika da. Evelki günü görüntülü konuşurken 2 lt ayçiçek yağının fiyatını gösterdi. 2 litrelik ayçiçek yağı 7 birim. Abd de sözleşmesiz asgari ücretin saati yaklaşık 7 birim sözleşmeliler yaklaşık 15 birim. Yani sözleşmesiz asgari ücretli birisi 1 saatte 2 litrelik ayçiçek yağı alabiliyor. Cennete gitmek isteyenlerin bize cehennemi yaşattığı bir ülkede yaşıyoruz.

  • TFF başkanınihat özdemir istifa etti. Kaynak ntv. Gemi batarken ilk önce fareler terkedermiş.

    Geçen hafta istanbul havalimanındaki hissesin, hastane, köprü hisselerini ve uludağ elektrik dağıtım ona aitmiş onuda londradaki kendi şirketine satmış. Muhalif sitelerde dolaşıyordu twitterda haberleri. Ne kadar doğru bilemiyorum tabi ki.

  • Moral bozmaya gerek yok hocam,Sakin kalmakta fayda var. İnşallah mutlu ve huzurlu günlere döneceğiz yakın zamanda, yüklerimizden kurtulunca, Genç insanlara çok iş düşüyor.umarim yanlış bir tercihte bulunmazlar.

    Doğru diyorsunuz hocam hiç moral bozmaya gerek yok. Beni artık az çok herkes tanımıştır, kolay kolay konu dışında politikayla gündemle alakalı fazla yazmam, hatta hiç yazmam bile.


    Zaten her yerde karşımızda zamlar, politika, günün yoğunluğu vesaire çıkıyor.


    Forumda boş zamanlarım da kafa dağıtmaya, güzel vakit geçirmeye ve meteoroloji alanında bilgimin üstüne bilgi katmaya çalışıyorum, Ve elimden geldiğince de herkese yardımcı olmaya çalışıyorum bu konuda.


    Artık sonun da dayanamadın bir kaç cümle bir şey yazayım dedim. Resmen insanın aklıyla dalga geçiliyor. Bare olan olmuş her şey zamlanmış kur artmış almış başını gidiyor, tamam. Ama neden bunun üstüne bir de hiç bir şey yokmuş gibi bu şekilde söylendi anlamış değilim.


    Hayırlısı olsun diyelim.

    İstikbal Göklerdedir -Mustafa Kemal Atatürk

  • Geçen hafta istanbul havalimanındaki hissesin, hastane, köprü hisselerini ve uludağ elektrik dağıtım ona aitmiş onuda londradaki kendi şirketine satmış. Muhalif sitelerde dolaşıyordu twitterda haberleri. Ne kadar doğru bilemiyorum tabi ki.

    Hocam ticari ilişklilerinden çok futbolun anasını ağlattılar. Bu seneki hakem faciaları özellikle 13 hakemin durumu dün lisanssız hakemlerin 2 ayrı maça avar hakemi olarak atanması tam bir skandal. Bu seneki lig şaibelerle dolu. Her alanda olduğu gibi likayetsiz kişiler futbolu da tamamen bitirdi. bein sports boşuna bu boş lig için komik rakamlar teklif etmiyor.

  • Hocam bi de 17 eylül 2021 den 21 mart 2022 ye kadarki konuşmaları okuyun hepten kafayı yersiniz.


    Pusholder Sport on Twitter
    “Ziraat Türkiye Kupası bildiğimiz gibi..”
    twitter.com

  • Asıl düşünülmesi gereken şey bu ülkede atmosferle ilgili konuların konuşulduğu bir forumda bile artık ekonomi, kötü yönetim, halkın hali ve politikanın konuşulması. Gerçekten insanların başka bir şey konuşabilecek hali de kalmadı. Türkiye'de orta sınıf denen bir sınıf vardı hem de çok uzak geçmişte değil 3 4 sene öncesine kadar. Artık çok fakirler, fakirler ve zenginler var. Ve üstte de hala anketlerde %35 oy çıkmasıyla ilgili bir mesaj vardı. Bu halkın en büyük problemi kendini yönetenleri putlaştırması veya sosyolojik bir olgu haline getirmesi. Bu değişmediği sürece de hiçbir şey değişmez.

  • Bu market zincirlerine eskiden orta sınıfta girebiliyordu. Zengin ve fakir sınıf ayrımını birbirine ne kadar uzaklaştığını görebiliyoruz.


    macro-centerda-basortulu-calisanin-isten-cikarilmasi-skandalinda-suc-duyurusu-1588600499781.jpeg

    Hocam daha dün oraya girdim bir su alıp çıktım kasadaki çalışan bana baktı çok ağır geldi bana ne yapayım cevremde o sıra başka market yoktu :D ^^

  • Bu marketin adını ilk duyduğumdan beri aklımda zengin marketi olarak kalmış.Youtube'da marketi eskiden gezenleri izlerseniz onlarda öyle söylüyor zaten.

  • Bugün metroda yol boyunca öğrenci kızlara bakan iki suriyeliyle metrodan inince bir konuşma yaptım.1.90-95 kilo civarındayım bence gereken cevap geçmiştir onlara gerçekten fırsatım olsa daha da güzel anlatıcaz ama işte

  • Bugün metroda yol boyunca öğrenci kızlara bakan iki suriyeliyle metrodan inince bir konuşma yaptım.1.90-95 kilo civarındayım bence gereken cevap geçmiştir onlara gerçekten fırsatım olsa daha da güzel anlatıcaz ama işte

    Buralarda da çoklar.Bizde dilimiz döndüğünce anlatıyoruz ama araya polisler bekçiler giriyor.Siz bize bırakın diyip alıp götürüyorlar.Zaten sonra dut yemiş bülbüle dönüyor hepsi. ;)