UKMO dediğim daha sıkı bir izobar bekliyor.
sabah ecmwf böyle bir çıktı verebilir ozaman abi
UKMO dediğim daha sıkı bir izobar bekliyor.
sabah ecmwf böyle bir çıktı verebilir ozaman abi
Rahat olun geliyor gelmekte olan
Bence farklı senaryo deneyip eğleniyorlar
İngiltere Londrada ki 850 hpa gfs 12z diyagram çalıştırması. Bizim 5-10 şubat arasi beklediğimiz sistemde orada 7 şubattan sonra -5 derceeye doğru kümelenme var. Ama yarın tersinede dönebilir net değil onlar adınada.
O da güzel hikaye.İzleyelim bakalım.Belki bir yaşımıza daha erken gireriz:)
karadeniz -14,-16 lar elbet üzerimizde olacaktır çok yakında rahatlıkla arkanıza yaslanın bekleyin burda olmayacak gibi duruyor doğuya atacak
Şu an endekslere uyumlu güncellemeyi GEM yapıyor diyebiliriz.UKMO da o yönde gibi duruyor.Bunları da yaşayıp göreceğiz bakalım.Cümleten hayırlı geceler:)
Sabaha karşı sulu kar görürmuyum acaba hava 4 derece
İskandinav yükseğini bu nedenle sevmiyorum kumar gibi bişey , bölgemiz adına gokliz sistemi, gelip kıvırtıyor tepemizde yüksek, bizim mevzu 10 - 15 şubat arasında saklı, zaten ilk sistem yağış ve soğuma pompalaycak ülkemize, bölge sahillerimize ise en iyi ihtimal kky yani potansiyeli olmayan bir oluşumdu devamı bizim için çok daha önemli...
MGM gaza geldi ancak maalesef böyle bir şey yok
ORDU 01 Şubat - 05.21(Yükseklik: 5m) |
5,1'C | 5,4mm |
MGM gaza geldi ancak maalesef böyle bir şey yok
ORDU
01 Şubat - 05.21(Yükseklik: 5m)5,1'C 5,4mm
bu bir işaret
günaydın hocam
Palanci gem sizce mantıklı mı hocam ? inşallah benim aklımda şöyle bir düşünce var gem tıpkı önceki gibi gfs sabah güncellemesini kendine çekebilir.
bu bir işaret
günaydın hocam
Palanci gem sizce mantıklı mı hocam ? inşallah benim aklımda şöyle bir düşünce var gem tıpkı önceki gibi gfs sabah güncellemesini kendine çekebilir.
Öncelikle iyi geceler, daha uyuyamadık
GEM'in modellediği sinoptik mantıklı, olabilir ama değişecektir. Modeller halen daha çok oynak...
Öncelikle iyi geceler, daha uyuyamadık
GEM'in modellediği sinoptik mantıklı, olabilir ama değişecektir. Modeller halen daha çok oynak...
Samsun 70 rakımda karla karışık yağmur geçişleri oluyor ilerleyen saatlerde kara döner mi
Olması gerekeni sunmuş gem manasiz bir sekilde italyaya atıyor diğerleri umarum gem gibi olur
Atakum istasyonu uyuyor geceden beri yağış var 0.5 mm nedir arkadaş? Sıcaklık 5 derecenin üstüne çıkmış bu da kar örtüsünün 600 metrelere gerilediğini gösterir.
Diğer önemli gelişme gfs ısrarı nedeniyle ikinci sistem Sinop ve Samsun adına berbat hal almaya başladı, Doğu Karadeniz için sıcaklık sorunu göz kırpıyor ve beklediğimiz 3. Dalgayı da kaybediyoruz. Hep derim Eps imiş, Gefs imiş bunların ve senaryoların ana çıktı yanında zerrece önemi yoktur!
Gfs samsuna yağış vermemiş nerdeyse soğuk girdiğinde
ukmoda 7 sinde italyaya doğru gidiyor gem 7 sinden sonra bölgemiz için ateş ediyor hala kafalar ful karışık ama gfs nin bukadar ısrar etmesi iyi bişey degil
Abi yorum yapman gereken bir mesele var White Tiger28
Durun arkadaşlar dilendirmeyin 😄 ben bi çıkış yapıyorsam o mutlaka boşuna değildir madem anıları canlandırdınız aha yine diyorum kışı bitirenlere selam olsun şubat ayı kışı bitirenlere tokat gibi cevap verecek artık bundan sonra hedefimiz efsane 😊😊
Amasya merkez geceden beri karla karışık yağmur kara dönermi acaba