O ısınmanın biraz daha gecikeceği kanaatindeyim yani şubatın 2. Yarısından açıkçası fazla beklentim yok belki ay sonu veya mart başı gibi hareketlilik kazanabilir.
Yok yok hemşerim askere gidecek ya kendini hedefsizleştiriyor,boşa çıkarıyor
O ısınmanın biraz daha gecikeceği kanaatindeyim yani şubatın 2. Yarısından açıkçası fazla beklentim yok belki ay sonu veya mart başı gibi hareketlilik kazanabilir.
Yok yok hemşerim askere gidecek ya kendini hedefsizleştiriyor,boşa çıkarıyor
Aman hocam, şubat da mi gidecek elden yoksa
Bi yerden başlayaydık, iyiydi yav
Neyse hayırlısı bakalım. Yaşayıp göreceğiz artık.
Öyle değil ben Şubatın 15'ine kadar ne olursa olur diyorum bakarsınız Sibirya sistemi de ötelenir bu yılın trendi öteleme zaten 20'lerine kayar onun sonrasında bir süre mola bekliyorum
Yağışlar böyle gelsin, kıyılara kar yağmasada umrumda olmaz açık açık yazayım 3-5 bizede bişeyler düşer.Her türlü yüksek kesimlere çıkarız zaten.
GFS akşam güncellemesi gibi gelsin kafi.
Bölge olarak araçla 15-20 dakika mesafelerde rakımı yükseltebiliyoruz.
İç kesimlerden bi tek ben kaldım heralde
Tokat'tan bildiriyorum. Kar bekliyoruz. Gel insafsız çağırmazdım acil olmasa 😀
Böyle gelirsem diyor sahil yollarını kapatırım aga diyor kendileri😄😄
Böyle gelirsem diyor sahil yollarını kapatırım aga diyor kendileri😄😄
Tokat'tan bildiriyorum. Kar bekliyoruz. Gel insafsız çağırmazdım acil olmasa 😀
Bugün maçtayken grapuel yağdı hocam 1 2 dk
6sındaki sistem yok olmuş 8 ine vermiş bu sefer de
Bülent abiyle Pirzola yicez anlamında paylaştım ne anladınız siz
Bugün maçtayken grapuel yağdı hocam 1 2 dk
Farkinda değilim o kadar umutsuzum havadan.
Şöyle izah edeyim. 4-6 sistemi hala devam. Sadece daha batıda ve güneyde kalıyor. Bu sayede ikinci atak ile sahillerde denkleme girmeye çalışıyor.
Tercihimi sorarsanız hala ilk sistemin derin ab'ye kurban olmadan ilerlemesi, ikinci atağında sahilleri denkleme sokması.
Bu gayet mümkün. Akdeniz'de öyle bir ab olacak ki, son 12 saatte bile dramatik yağış değişimleri olacak.
Şöyle izah edeyim. 4-6 sistemi hala devam. Sadece daha batıda ve güneyde kalıyor. Bu sayede ikinci atak ile sahillerde denkleme girmeye çalışıyor.
Tercihimi sorarsanız hala ilk sistemin derin ab'ye kurban olmadan ilerlemesi, ikinci atağında sahilleri denkleme sokması.
Bu gayet mümkün. Akdeniz'de öyle bir ab olacak ki, son 12 saatte bile dramatik yağış değişimleri olacak.
Hocam şu önümüzdeki olası sistem veya sistemler hakkında yorum yapında bi rahatlayalım
4-6 sisteminde mi hocam yağış değişimi dediğiniz
Hocam şu önümüzdeki olası sistem veya sistemler hakkında yorum yapında bi rahatlayalım
Tavsiyem Çarşamba ve Perşembe'nin tadını çıkarmak. Sahillerde adam gibi yağmur, hemen 300 rakımda kar, bunların keyfini yaşarken Perşembe günü konuşalım sonraki sistemi, ne dersiniz
Abi, o ab hani Ege'de Akdeniz'de gezen varya, o adamı delirtir bak demedi demeyin. Her güncelleme şok olursunuz. Üç aşağı beş yukarı cuma günü oturur artık. Son 6 saat kala bile yağışı ve soğuğu bir ilden alır, diğerine verir.
İç kesimlerin aklıyla dalga geçiyorlar
Kardeşlerim fındıklara ilaç niyetine kar geliyor yaslanın arkanıza
Kardeşlerim fındıklara ilaç niyetine kar geliyor yaslanın arkanıza
Fıstıklara da var mı vehbi abi 😎