Ben şimdi sistem sistem dolaşıp yol açım çalışmalarına destek vermem lazımdı.Ama gel gör ki Can sıkıntısından kendimi hobi uygulamalarına verdim.Sanki de becerdim ha

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
- SnowLife55
- Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Şuraya bak gerim gerim gerildim
-
Canım fındık kavurma çekti
Kavurunca gelen o koku çoğu şeye bedel
-
6 küsür abi.
6 dönüm yerden bukadar fındığı herkes alamaz yer ufak olunca dolayısıyla bakması daha rahat oluyor tabi fındığın rekoltesine bahçeleme de baya bir etki ediyor.
-
Canım fındık kavurma çekti
Kavurunca gelen o koku çoğu şeye bedel
Eren kardeşim sende mi Karadenizliydin
-
Valla bıktık artık yağışsızlıktan
. Ama elden gelen bi şey yok dua edip bekleyeceğiz
-
Eren kardeşim sende mi Karadenizliydin
Yok hocam erzurumluyum ama keşke karadenizli olsaydım. En azından köye gideceğiz ayağına temiz hava alırdım ve ormanlar görürdüm
-
Şuraya bak gerim gerim gerildim
Ben hiç bu kadar böyle yağışsız bir dönem görmedim.Allah sonumuzu hayır etsin
-
Yok hocam erzurumluyum ama keşke karadenizli olsaydım. En azından köye gideceğiz ayağına temiz hava alırdım ve ormanlar görürdüm
Karadeniz havası suyu toprağı altın değerinde
-
2022-2023 kış sezonuna ithafen.
External Content youtu.beContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy. -
Ben gurbetteyim arkadaşlar
Sizin kadar bahçeye bakamıyorum
İlaç günde bahçalama
Yol da uzun zaten , hem yol masrafları hem bakım masrafları olunca gelince , cepten zarar oluyor
Sırf çocuklarım dedelerinin babalarının topraklarını unutmasın , sahip çıksınlar diye mücadelem
Benim hayatım gurbette geçti doyamadım köyüme
olsun be hocam zamanı gelince inşallah sende memlekete dönersin bağını bahçeni daha iyi bakarsın bunlar nasip kısmet işi benimde 16-17 yılım gurbette geçti son 6-7 senedir memleketteyim valla memleket gibisi yok hocam hep aç kalsam hiçbirşeyim olmayacağınıda bilsem yinede memleketimden vazgeçmem😊😊
-
Fatihaltinay55 hocam bu eller sadece ağırlık kaldırıp torba dövmüyor.Bizde de sanatsal bir ruh vardır yani
-
olsun be hocam zamanı gelince inşallah sende memlekete dönersin bağını bahçeni daha iyi bakarsın bunlar nasip kısmet işi benimde 16-17 yılım gurbette geçti son 6-7 senedir memleketteyim valla memleket gibisi yok hocam hep aç kalsam hiçbirşeyim olmayacağınıda bilsem yinede memleketimden vazgeçmem😊😊
Hay maşallah hocam , sana nasip olmuş geri dönüş yapmak
İnşallah bize de nasip olur o güzel günler
Yılda 1-2 defa gelip kalmak yetmiyor
Köyümden ayrılırken çok zorlamıyorum
Ama yapacak bir şey yok , geçim derdi işte
-
Karadeniz havası suyu toprağı altın değerinde
2017 senesinde ailemle Karadeniz turu yapmıştık. Tek kelime ile harikaydı
Denize girdim, yağmurda ıslandım, kar topu oynadım. Bunların hepsini haziran sonunda yaptım
Kar topunu Ovit Dağında oynadım
-
Fatihaltinay55 hocam bu eller sadece ağırlık kaldırıp torba dövmüyor.Bizde de sanatsal bir ruh vardır yani
Çok ince bir adamsın vesselâm. İnce konuşup ince görüp ince ince doğruyorsun kralsın reis🤣
-
2017 senesinde ailemle Karadeniz turu yapmıştık. Tek kelime ile harikaydı
Denize girdim, yağmurda ıslandım, kar topu oynadım. Bunların hepsini haziran sonunda yaptım
Kar topunu Ovit Dağında oynadım
Bizim oraların mevsimleri farklıdır kardeşim
4 mevsim yaşatabilir böyle
-
Sanatına hayran oldum Ümit.
Sporcu adamı severiz de sanat ruhlu sporcunun hastasıyız 😀😃
-
Çok ince bir adamsın vesselâm. İnce konuşup ince görüp ince ince doğruyorsun kralsın reis🤣
1.80 ,100 kg Pek ince de sayılmam ama O senin inceliğin başkanım.Gel de bi sürmene pidesi yiyelim ya
-
ümit hocam sen boksör müydün yoksa
-
6 dönüm yerden bukadar fındığı herkes alamaz yer ufak olunca dolayısıyla bakması daha rahat oluyor tabi fındığın rekoltesine bahçeleme de baya bir etki ediyor.
Abi ben köyde çoğu kişinin bahçe bakımını yapıyorum zaten. 3 kişi ekibiz
Kendi bahçeme ekibi bile sokmam.
Boş zamanım oldu mu hemen bahçeme dolaşmaya giderim. Her bahçede kazmam vardır.
Işka almak ve fazla dalı çıkarmak dışında en önemli şey, dalın üst budaması.
Birde tavuklarım var, gübrelerini sürekli bahçeye atarım.
Bir bahçeden en iyi verimi, ancak bütün bakım işini kendin yapabilirsen alabiliyorsun. Bunu bakımını yaptığım bahçe sahiplerine de her zaman söylerim.
Ben senin bahçeni yılda bir iki kere görürüm, uygulama yapar geçerim ama mutlu olup olmadığını bilemem.
Halbuki sen bahçeni her gün görürsün, mutsuzsa sana sürümüyle, yaprağıyla, tomurcuklarıyla, Çotanak şekli ve büyüklüğüyle, rengiyle anlatır