Acemiler ile tartışmıyorum hade oradan bana verdiğin cevaba bak sen onlara bakmaya devam et havaforum sitesini takip et daha çok öğreneceklerin var
komiksin geçen vorteksin yerini gfs bilmişti
Acemiler ile tartışmıyorum hade oradan bana verdiğin cevaba bak sen onlara bakmaya devam et havaforum sitesini takip et daha çok öğreneceklerin var
komiksin geçen vorteksin yerini gfs bilmişti
Vorteks yine Büyükçekmece ve civar ilçeleri vuracak
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?
Sakin ol şampiyon daha değişime uğrar.
tahminci hocamız açıklınca bu kadar özgüvenlı konuşabilicekmi
vortex dussun kafaniza emi...
vortex dussun kafaniza emi...
Olur düşsün hocam
Sabah güncellemesi anadolu yakası, öğle güncellemesi avrupa yakası derken nasıl bu kadar eminsiniz? Son 6 saate kadar vortex yönü belli olmaz. Ağırlıklı tahminler anadolu yakası hatta gebze tarafına kayacağı yönünde.
Olur düşsün hocam
Tam göz kısmına oturmak iyi değil arkadaşlar ben 24 ocakta 1 saat kadar denk geldim 😂
tahminci hocam ecmwf ara güncellemesi ocaktakiyle hemen hemen aynı konuma vermis siz ne düşünüyorsunuz
Şu an için ECMWF hala yalnız gözüküyor. UKMO'dan destek gelmedikçe o ihtimal çok ağırlıklı değil ama önemli yine de.
Şu an için ECMWF hala yalnız gözüküyor. UKMO'dan destek gelmedikçe o ihtimal çok ağırlıklı değil ama önemli yine de.
hocam sizce anadolu mu olur avrupamı bi arkadaş çok emin konuşuyorda sizin tecrübelerinize dayanarak bir tahmin yapabilirsiniz geçen vorteksi arpage ve gfs nokta atışı yapmışlardı arpage güvenmekte fayda var bence
forum.havaforum.com/attachment/150704/
Bundan ötürü kaçmaz
Dostum yeteri kadar irrite ettin forumu. Azıcık sus.
tahminci hocam edirneden esenlere akşam 7 ile 10 arasında otobüsüm var sizce yolda kalır mıyım?
tahminci hocam edirneden esenlere akşam 7 ile 10 arasında otobüsüm var sizce yolda kalır mıyım?
Çok sıkıntılı. Ben olsam iptal ederdim.
forum.havaforum.com/attachment/150704/
Bundan ötürü kaçmaz
Bu konum Boğaz Hattı ve Anadolu Yakası çevrelerine yarar.
Kocaeli ve marmara doğusu olarak ,Ocak ayında olduğu gibi gene boşlukta kalacağız gibi.
Ukmo da ECMWF gibi silivri dolaylarında göstermiş
Kocaeli ve marmara doğusu olarak ,Ocak ayında olduğu gibi gene boşlukta kalacağız gibi.
Ukmoyu atar mısın hocam
Yanlış okuyorsunuz, UKMO'da girdabın konumu ICON ile benzer.
60h ile sınırlı öğle güncellemesi, yağıştan belli olmuyor o yüzden. 850 hPa rüzgarından okuyun.
Dün söylediğimiz, resimde de gördüğümüz gibi DEK şartları bir süre sonra bozuyor. Fakat bu yavaşlama kısa süreli olacak. Kuzeyden hava kütlesinin hareketi ve üst seviye şartlarının iyileşmesi daha da kuvvetli ve organize DEK oluşumlarını usul usul İstanbul ve Marmara'ya taşımakta.
Dışarıya çıkması gereken, seyahati olan her kimse akşam vakitlerine kadar bu işlerini halletmeli.
Revize: Güncel uydu görüntülerine göre 1 saat öne çekildi.
Hocam istanbulda akşam her yer örtü alır mı