Bahsedilen ruzgar yer seviyesi soguma icin karayel 2metre ruzgari bir bayraga bak anlarsin nereden esiyor
Baktım Bayrak yönünü biliyorum yaşım 46 okumuş bir insanım cahil değilim 2 metreye bakmamıştım teşekkür ederim..Ama biraz daha yumuşak yazarsak burada karşı taraf için daha iyi olur düşman değiliz.
Düşey hıza bağlı olarak modellerin beklediğinden daha etkin olacaktır örtü alanı ama Anadolu yakası sahilleri için örtü zor gibi halen ama Bakırköy ve batısındaki sahiller örtü görebilir sabaha kadar olan süreçte
Malesef Karayel yok hiç dönmedi ve dönmeyecek rüzgar yıldızdan poyraza dönüyor buda İstanbul'un batı ilçeleri için Güzel haber
Bölgeye daha çok ambulans sevkedilmeli. NTV yayınında arkaplanda biri isyan etti bu konuda.
Sevgili Hocam hassas bir dönemdeyiz yaşadığımız bir afat var ve bir çok il ve ilçe etkilendi biranda her yere ulaşmak hava muhalefeti ve yolların göçük durumunu da göz önüne alırsak mümkün olmuyor Bu zor süreci hep beraber sağduyulu olarak bol dua ederek elimizden geleni yaparak atlatacağız inşAllah Allah Milletimize ve Devletimize zeval vermesin inşAllah
Bu tipler vortex varken kara gömülürken de vardı, hiç eksilmeyecekler Sistem daha yeni başladı neyin bekleneni vermedi. Perşembe konuşuruz bunları, zaten bizim beklentilerimiz de ortada... Atom bombası bekleyene gitsinler sorsunlar
Benim şahsi fikrim pazar günü son dakika İstanbul 2 gün eğitime ara verilmesi yönünde bir karar çıkabilir.Bu arada rüzgâr yönü tam deke uygun koşullarda tam yıldız gözüküyor hamlede 100 km yakalaya bilir.Marmara ereglisinden Beylikdüzü ne sağlam kar bırakacak inşAllah bu sistem temennim tüm İstanbul olur diyerek sevgilerimi sunuyorum