Demirci inanulmazzz yoğun yollar kalduırınlar dahi bembeyaz gelecek fıtı bideılar
Hocam heyecandan cümleyi tamamlayamadınız
Demirci inanulmazzz yoğun yollar kalduırınlar dahi bembeyaz gelecek fıtı bideılar
Ulan şu heyacani forumda bir kez bile yaşamadım 2018 den beri burdayım konuya yazarım cizerim Allahim artık göster Yarabbi😀
Bu gece Muğla merkezden çok güzel görüntüler gelir sıcaklık düşüşü ve nem bağıra bağıra kar yağacak diyor
Maalesef yarın dönüş yapıyorum o yüzden göremem ama birikintii olur mu bakalım
Ben sabah dağda yürüdüm bozköy tarafından sonra arkadaşlarla araçlarla çıktık 11 gibiydi saat yolları hiç açmamışlardı bizden başka kşmse yoktu o yolla gitme fırsatı bulduk ,jandarma yolun ortasında siren çalarak durdu çıkmayın dedi 700 metre civalarında kaldık .-Saat 1-2 gibi anca tuzlama be temizleme çalışmaları yapıldı yol temizlensede inişte bu sefer jandarma tarafından tutulu vaziyette .
Günler öncesinden belli bu hava durumu kaldı ki dağdağdan bahsediyoruz olumsuz hava koşulları müsait bölgede o saate kadar beklemeleri ayıp zaten.
Bozdağ kayak merkezi
Spilde biri çıldırdı herhalde polisler felan siren çalıyor silah sıkıyorlar sanırım birileri
Spilde biri çıldırdı herhalde polisler felan siren çalıyor silah sıkıyorlar sanırım birileri
Kavga çıkmış olabilir
Bu yılı çok soğuk geçiriyoruz. ben yeni yılda İzmir’de lapa lapa kar yağışı göreceğimizi düşünüyorum. O sene bu sene bence 🙂
Dönerken yeni yağışlar gelir mi
Merkezde kar göremedik o kadar sevinmeye yine hüsran
Spilde ölümlü kaza olmuş jandarma o yüzden izin vermemiş çıkışlara
Çatalkaya da yarın kar kalır mı ? Ona göre ailecek çıkmak istiyoruz
Ahahahah hocam yağış altında yazınca klavyenin azizliğime uğradık
Gfs yarına yağış vermeye devam ediyor
Bayraklı 5.4'e düştü, nem 86
Onur35 gözünüz aydın hocam sizin adınıza çok sevindim
Çıldırmamak elde değil normaldir. Böyle bir ortamı bu hale getirenlere yazıklar olsun.
yarın yağışlar gerçekleşirse 1000 metre üstü yerler yoğun kar almaya devam edecek