Bu arada yine tutmayabilir tabii ki ama ECMWF Cumartesi günü için yağışı arttırmış, bir umut bu sefer gösterdiğini verir belki

İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
March 6, 2022 at 3:30 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bu oluşumu icon veriyordu hatta icon merkeze kadar sokmuş belki bi umut güzel oraj yağış alırız
-
Batıdan oluşuyor hat daha da güçlenir ilerler inşallah
-
Bu oluşumu icon veriyordu hatta icon merkeze kadar sokmuş belki bi umut güzel oraj yağış alırız
İcon’u görmedim ama dediğim gibi kararsızlık sınırı, gittikçe güneye çekilecek (azalarak) merkezde dahil yeni oluşumları tetikleyebilir , güzel ıslatıyor o kadar Bergama’da şimşek’de içeriyordu bu arada.
-
Modeller arasında farklılıklar olduğu için uyarıyı yarına bıraktım ,Cumartesi günü bugüne benzemez kameraları hazırda tutun.
-
Karaburun açıklarında oluşan kütle birazcık daha genişlerse İzmir çok büyük şanslı olur
-
Modeller arasında farklılıklar olduğu için uyarıyı yarına bıraktım ,Cumartesi günü bugüne benzemez kameraları hazırda tutun.
Hocam Manisa'nın kuzeydoğu ilçeleri için (Demirci, Gördes tarafları) kar analizinizi de beklerim çok sürprize açığız gibi görünüyor Cumartesi günü.
-
Şu an Aydın atağa kalktı İzmir yerinde saymaya devam ediyor
-
Diğer şehirler içinde geçerli ama kendi yaşadığım şehri düşünüyorum da, İzmir’de doğa kendini nasıl dengeleyecek acaba? Barajlar tek hanelere inecek ve bu sürecin sonunu çok merak ediyorum.
-
Pazar günü kar görmek isteyen KÜTAHYA'ya / AFYON'a otobüs bileti alabilir
Spil dağı'nı da unutmayalım
-
Pazar günü kar görmek isteyen KÜTAHYA'ya / AFYON'a otobüs bileti alabilir
Spil dağı'nı da unutmayalım
Kütahya Batı'nın Erzurumudur buyrun gelin memleketimize
-
Manisa'da kuvvetli yağış var şuan camlara vuruyor yağış
-
Manisa'da kuvvetli yağış var şuan camlara vuruyor yağış
aynen ecmwf öngörmüş
-
Hepsi Manisa'yı teyet geciyor
-
Hepsi Manisa'yı teyet geciyor
Merkez sağlam yağış alıyor
-
Akhisar’da şimşekler başladı
-
Merkez sağlam yağış alıyor
Birazdan kesilir gibime geliyor üstadım radara küçük Bi bulut geçişi çünkü
-
Birazdan kesilir gibime geliyor üstadım radara küçük Bi bulut geçişi çünkü
Devam eder bence cephe geçişi oluyor sıcaklık 19 dan 14 e düştü
-
Manisa fırtınayla birlikte kuvvetli yağış var. Şu yağış keşke cumartesi akşam ve gece olsa. Ama en geç akşama kesecek gibi malesef.
-
Sıradaki atak Manisa'dan geliyor İzmir yerinde sayıyor
-