şubatta sistem varmi karayelli
İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
şubatta sistem varmi karayelli
Modeller daha 3 gün sonraki yağışı çözemezken 1 ay sonrası için yorum yapmak pek mantıklı olmaz diye düşünüyorum
-
Turgutlu"nun güneyinde 400 rakımda bu sistemde bir umut var mı ?
Turgutlu en şanslı konum olarak gözüküyor ,400 mt kar alır..
-
Yine GFS yine 384. saatte sistem gösterme
-
An itibariyle demircideyim. Gelişmeleri bekliyorum.
-
Biladerinho nerede onun işi o 😂
-
An itibariyle demircideyim. Gelişmeleri bekliyorum.
Şöyle +10-15 cmlik örtü garanti olsaydı ben de yarıyıl tatili dinlemeden gidip kalırdım ama o kadar yağış gözükmediği için gitmedim tabi yine 3-5 cm alırı var gibi ben de Sabuncubeli çıkacağım umarım ikimiz de güzel görürüz abi.
-
İleri vade için atlantikte oluşan ab nin gücü bu guncellemede 985 ten 1000mbr kadar düştü,biraz düşüşle sistem doğuladı,biraz daha törpülenirse, ayın 5 den sonrası için güzel şeyler gorebiliriz
-
Merkeze yağış gelse bile gece ve sabah ilk saatler dışında yağmur olarak düşer bence. Sıcaklık kar sınırının epey üstünd
-
yagışın olduğu saatlerde 850-6olursa kar olabilir normal şartlarda yeter tabikide DP de önemli
-
Şubat 2. Haftası sağlam sistem emaresi var ben söyleyeyim.Takip etmek lazım şubat İlk haftası bahar yaşarken 2. Haftası sibirya yaşayabiliriz.
-
yine bize husran yine bize kuru soguk var.
-
Bugün kütleler geliyor, salı günü de dağların oroğrafik etkisiyle ve de ULL etkisiyle kar yağabilir öğleden akşama kadar dağların yamacına yakın olan yerlerde.
-
Bugünkü kütleler modellerin birçoğunda yoktu, modeller baya kötü tahmin yapıyorlar.
-
Yarın Ege denizinde kütleler olacak.
-
Bugün kütleler geliyor, salı günü de dağların oroğrafik etkisiyle ve de ULL etkisiyle kar yağabilir öğleden akşama kadar dağların yamacına yakın olan yerlerde.
virga olur gibi duruyor
-
Bugünkü kütleler modellerin birçoğunda yoktu, modeller baya kötü tahmin yapıyorlar.
wrf de var
-
Bayraklıda hafif yağış var şuan
-
-
Aliağa da hafif yağış var...
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!