- Official Post
yağışlarda da artış var sanki doğrumudur hocam?
aynen öyle ama daha iyiyede evrilebilir bundan sonra diğer modellerde benzer çıktılar ve mütabakat arayacağız hala vade uzun çünkü
yağışlarda da artış var sanki doğrumudur hocam?
aynen öyle ama daha iyiyede evrilebilir bundan sonra diğer modellerde benzer çıktılar ve mütabakat arayacağız hala vade uzun çünkü
Böyle güçlü soğuklar var süresinin 1 gün olması garip
Kar geliyor galiba
site çok kasıyor
Soğuklar güzel fakat sinoptik olarak tırt eğer daha batılı çalıştırmalar görürsek neden tırt dediğim anlaşılacak
Batı Marmara iyi değil şu görüntüde.Bursa ve doğusu icin efsaneler arasina girer.Biz de izleriz.
Şu görüntü batı Karadeniz ve sonrası için güzel kar birikimi yapar umarım potaya Marmara da girer
Doktor bu ne ?
Kontrolde destekliyor ana senaryoyu.Yağış konusunda bir kaç düzelme olursa tamamdır bu iş , vade uzun.
Zaman çok var böyle gelirse yağış sıkıntı var tabi daha çok değişir hiç soğuklar bile gelmez yada efsane doğru değişebilir diz boyu kar görebiliriz her güncellemeyi heyecan la bekliyoruz
Blokaj olmadan ağır ağır batıdan doğuya ilerleyen bi sistem lazım 14-17 şubat 2021 sistemi gibi 3-4 günlük.
Burnuma bi kokular geliyo amaaa Teşrif edecek mi kendileri ? Artık o kadar küsmüşüm ki havaya annem haber veriyo kar geliyomuş diye
Gem bey diyeceksiniz nasılda bir güncellemeyle ayağına getirdi hepsini 😀
Şimdi sırada güzel bir siklonla üç modelinde hemfikir olduğu ,skalanın yetmediği çekirdeği güneye indirmek var.
Bu arada GEFS senaryolarını da pek beğenmedim, bu sistem kısa ömürlü ve hemen arkasından azor üzerimize gelirken avrupaya baba soğuklar inme eğiliminde. Neyse atmosfer bu ne yapacağı belli olmaz.
sistem dediğin balkanlardan gelicek ki tüm Türkiye etkilensin
Bu arada GEFS senaryolarını da pek beğenmedim, bu sistem kısa ömürlü ve hemen arkasından azor üzerimize gelirken avrupaya baba soğuklar inme eğiliminde. Neyse atmosfer bu ne yapacağı belli olmaz.
Senaryolara göz atmadım hiç biraz inzivaya çekilmeyi düşünüyorum 😀
Senaryolara göz atmadım hiç biraz inzivaya çekilmeyi düşünüyorum 😀
sen şuna finaller yaklaştı sınavlara bakmam lazım desene:)
sen şuna finaller yaklaştı sınavlara bakmam lazım desene:)
O kadar düşünseydim çoktan bittiydi gari 😀
Blokaj olmadan ağır ağır batıdan doğuya ilerleyen bi sistem lazım 14-17 şubat 2021 sistemi gibi 3-4 günlük.
3-4 günlük zor gibi iş yapsın 2 günede razıyım narsil abi yazmış benide korkutan o gfsde uzun vadede ama bu gözüken sistemden sonrası sıkıntıya girmez inşaallah kaymağı Avrupa değil bizim yememiz lazım aylık tahminlerde azorun konumu İngiltere civarı olmali şişmeden iskandinavada bulaşmadan.
Gece GFS si devam ediyor, akşama göre soğuk kırptı bu haliyle güney marmaraya daha çok yarar ama baba sistem tabikide değil. Yinede bu salınımın biraz rötüşla çok güzel bir sistem olma olasılığı devam ediyor. Azor-Atlantikteki ab ve grönland başrolde..
Yalova iptal su an.kirmizi dövuyor.kasirga gibi bir ruzgar var.yagmur inanilmaz