forum.havaforum.com/attachment/155870/Değirmendere 115 rakım. Geçen sene ki Tulpar gibisi gelmedi

Marmara Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
March 4, 2022 at 10:19 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
forum.havaforum.com/attachment/155879/
Akıyor maşallah 😎🧿❄
-
forum.havaforum.com/attachment/155894/
Bize geliyor sankii
-
Terasin onunde bu kadar masallah gece iyi calisti.
-
1 saat aradan sonra korfez tekrar basladi ancak kaymagi kartepe ilcesi ve cengiztopel tarafi yıyor korfezde sabaha karsi yagan uzun soluklu kapali havanim hakim oldugu yagis simdilik yok .ancak çimenlerde iyi örtu yapti sahile yakin olmama ragmen yarim saat gunes işi bozdu.
-
Tulpardaj sonra en güzel yağış kış değil bahar ortasında geldi. Şükür. İzmit ❄️🔥
-
Derince-Körfez hattı kötü bi boşlukta kaldı maalesef. Güneş açmasaydı iyiydi.
-
Çerkezköy kopmaya başladı :gun_bandana:
-
Vallahi hiç umudum yoktu. Artık saat kaç gibi nasıl yağmışsa fena yağmış.
Kocaeli/GÖLCÜK forum.havaforum.com/attachment/155922/
-
.
-
HF sevdalısı Vallahi sizin adınıza sevindim Doğu Marmara çok bekledi örtüyü sonunda kavuştu.
-
Vallahi hiç umudum yoktu. Artık saat kaç gibi nasıl yağmışsa fena yağmış.
Kocaeli/GÖLCÜK forum.havaforum.com/attachment/155922/
Gece yarısından sonrasını takip etseydin demistim dün aksam. Hadi gözün aydın okadar isyan ettin gene tutmuş 10-12 cm civarı.
-
Derince-Körfez hattı kötü bi boşlukta kaldı maalesef. Güneş açmasaydı iyiydi.
Saat 8'den beri genel olarak boşluktayız acayip can sıkıcı durum.
-
Suratsız keyifler yerinde usta hadi iyisin :hfyeni (18):
-
Suratsız keyifler yerinde usta hadi iyisin :hfyeni (18):
Eh işte tam olarak olmasada uzun boşluklar oldugu için. Yalnız dün gem kar haritasıyla dalga geçiyordum 20-22cm veriyor diye Kocaeliye baya yaklaşmış.
-
forum.havaforum.com/attachment/155928/
Memleketim Kartepe/Arslanbey. Harika yağmış bu mevsimde. Geceden beri durmamış Kar.
-
Eh işte tam olarak olmasada uzun boşluklar oldugu için. Yalnız dün gem kar haritasıyla dalga geçiyordum 20-22cm veriyor diye Kocaeliye baya yaklaşmış.
GEM e böyle yapıyorduk demekki kral yanılmamış :hfyeni (18): :hfyeni (18):
-
Bursa'da 16 saattir kütle vurmuyor fos oldu
-
Sakarya sapanca falan bile bayağı güzel kar örtüsü almış bu sefer oralar ihya olmuş güzel olmuş valla.
-
Bursa'da 16 saattir kütle vurmuyor fos oldu
Bursa için bence en iyisi siklon. Dek bekle ki vursun yagsin. 5 dakika yagip 5 saat yagmiyor. Seneye insallah guzelinden siklonlar yakariz da keyif yapariz😁
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!