forum.havaforum.com/attachment/155742/Kimisi kışı kapattı.Kimisi soğukları biryerlere hapsetti.Kimisi Sibirya bitirdi.Ama bir forumun küçük bir bölge konusunda gecesini gündüzüne katan.kar sevdalısı,amatör inanmış 3-5 adam.Bu böyle bitmez dedi.Ve bugün tarih 19.03.2022 gece saat 01:30.An itibari karadeniz Trabzon devlet sahil yolu kapanma noktasına gelmiştir.Elhamdulillah Benim sezonum burda biter hepinize Teşekkürler :)--

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
rekolu kırmaya 0.1 kaldı tazeledik 1.9 a tekrar geri düştük
-
Tekrar -2 yiz Allahım lütfen 0.1 sadece edit:hala -2 :D2
-
Tekrar -2 yiz Allahım lütfen 0.1 sadece :D2
Abi istasyonun üstüne yerden kar topu falan at daha da düşer belki :hfyeni (18):
-
Giresun hiç yağış almadı bu gece. Bekliyorduk iki üç bir şey.
-
Ve kırdık -2.1 martta sıcaklık rekoru görmedim de demem artık :hfyeni (29): :hfyeni (29):
-
Yomra orta şiddette devam ediyor kar
-
Giresun hiç yağış almadı bu gece. Bekliyorduk iki üç bir şey.
Evet şanssızlık. Yarın ve pazar alırız umarım güzel bir kar yağışı.
-
ne ara gun aydi ya
-
Uyandım bir radara bakayım dedim ve Giresun un Doğu kanadında oluşan kırmızı kütleye ağzımın suyu akarak bakıyorum şuan. Maşallah o nasıl bir oluşum Oralarda olup da uyuyan varsa çok şey kaybediyordur. :)) İnşallah vortex yakınlaştığında aynı kümeyi burda da görürüz.
-
Uyandım bir radara bakayım dedim ve Giresun un Doğu kanadında oluşan kırmızı kütleye ağzımın suyu akarak bakıyorum şuan. Maşallah o nasıl bir oluşum Oralarda olup da uyuyan varsa çok şey kaybediyordur. :)) İnşallah vortex yakınlaştığında aynı kümeyi burda da görürüz.
Ben Giresun merkezdeyim hocam. Görele taraflarında çok iyi yağış varmış. Bizde saatlerdir tık yok.
-
Çayeli kopuşta
-
Tam daha yağmaz boşuna beklemiyim derken fena kar bastırdı :D2
-
-
Buna nedense takıldım neden her 5 10dk da bu uçak geçiyor bu havada?
-
forum.havaforum.com/attachment/155769/Saat 5. Giresun merkezde mükemmel bir yağış var. Beklemeye değmiş 😁
-
Yalıncak bembeyaz
-
Ünye bembeyaz olmuş yine, sağlam bir kütle de yolda bakalım
-
Tüm sahil hattı kara kavuştu galiba. Rize merkezde 3 yıl üstüne bu denli kar yağdı. Şu görsellik bile yeter
-
Ünye’den günaydınlar
-