Az önce dışardaydım, 15 dakika içinde 3 farklı yerde ölü kuş gördüm. Mevsime uygun olmayan soğuktan mı oldu bu acaba?
Posts by asTRa
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Osman benim burda yağlıda 10 da 1 ancak var hasar. Yapraklar zarar görmüş ama fındıkta hasar yok.
Çakıldakta hiç hasar yok, yaprağı bile sağlam. Galiba kar yatırdığı için dondan etkilenmemiş. Büyük sürpriz oldu, çok büyük hasar bekliyordum
Hocam inşallah dediğiniz gibi az olur hasar ama 1 hafta geçsin tekrar bakın. Sıcağı sıcağına net anlaşılmıyor.
-
Erikler zeytine dönmüş
-
Biraz önce Fatsa köyümle görüntü konuşma yaptım, amca oğlullarım bahçenin son halini gösterdi
Çok şiddetli buzlanma olmuş
Fındık dalları bile donmuş durumda
Benim köy yüksek rakımlı , sahiller ne durumda bilmiyorum
Cümleten geçmiş olsun
Yaklaşık rakım kaçtır hocam?
-
Ünye sahil gece don yapmış malesef. 200 rakım üstünü hiç düşünemiyorum.
-
Ünye sahil fındıklar….
-
-
-
Ünye’de kar gördük az önce. 11 Nisan.
-
Fındığa bu senede gaydı
Henüz don olmadı. Hava çok sert değil, bakalım.
-
Şubat sonu ve Mart’ı görünce kocaman Aralık ve Ocak boşa geçti. Oysa havanın ne kadar da kar yağdırası varmış.
-
Ünye’ye de kar yağıyor, seyirlik.
-
Mart dışında bence bu sıcaklık Ağustos ayı için bile ekstrem bizim Ordu sahil bölgesinde.
-
kuzeyin_oglu bu sene fındık ...
Sıkıntıya girebilir.
Ordu merkeze geldim kültür merkezine, burası serin 22°C.
-
Terletmeyen muhteşem bir sıcaklık var fırının kapağını açtığında yüzüne vuran sıcaklık gibi insanı boğuyor
Çünkü nem çok düşük. İç anadolu, güneydoğu anadolu sıcağı var. Rahatsız etmiyor.
-
Ağustos’ta bile 30 üstü çok nadirdir bizim sahil bölgesinde. Atmosferin keyfi yerinde.
-
Anlık 32°C Ünye.
-
Yarın yazlık lastiklere geçecektim, erteleyeyim o zaman. Hoş Ünye sahilde ciddi bir birikim olmaz bu saatten sonra ama…
-
Ünye 20°C anlık olarak.
-
Kütleleri yine denize kaçırdık