IronRock hocam hf diamond oldu 😀

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Şuan tüm karadeniz sahilleri "yağışsız" sıfır ila bir derece aralığında. Yani yağacak olan her yağış saf kar olarak düşecek. Sadece kütlelere ihtiyacımız var.
-
Kütleler çok güçlü koyu mavi kütle vurdu beyazladi çatılar arkasından daha güçlüsü geliyor i gücünü kaybetmeden gelse çığlık atarım
-
-
Kütleler çok güçlü koyu mavi kütle vurdu beyazladi çatılar arkasından daha güçlüsü geliyor i gücünü kaybetmeden gelse çığlık atarım
Aman abi sakin sevinecem diye komşu basmasın evini :hfyeni (18):
-
Şuan tüm karadeniz sahilleri "yağışsız" sıfır ila bir derece aralığında. Yani yağacak olan her yağış saf kar olarak düşecek. Sadece kütlelere ihtiyacımız var.
neden dek oluşmuyor hocam ya
-
neden dek oluşmuyor hocam ya
Radardan Trabzona tıklayıp rüzgar haritasına bakman yeterli
Korkulacak bir şey yok sistemin ortalama etkin saati ggece 02:00 ve sonrası. Ki asıl yağışlar yarın öğleden sonra ve pazartesi olacak. Korkulacak bir şey yok
-
Ve üstte bir arkadaşın da dediği gibi bulutların nemlilik oranı yüksek. Yani mavi kütleler bile örtü yapacak seviyede. Varın siz yeşil kütleleri hayal edin... Çok umut vermek istemiyorum genelde bu bölgenin en temkinlisi benim ki çoğu arkadaş yanlış anlayıp sinirlenir bana. Ama şuan ki modeller bazı yerlerde +20 bile yapacak çıktılar sundu. Sadece bekleyip göreceğiz.
-
Samsun rüzgar iyi ama yağışların az verme sebebi galiba kütleler karaya ulaşmadan güç kaybederek gelecek olması demek ki üst katmanda tüm koşullar uygun değil Samsun için
Nemlilik sabah iyi rüzgar hızı yavaş kalıyor o biraz kötü vallaha yarın deniz de adam gibi kütle oluşacak ise en kötü yıldız Rüzgarı ile gelmesi lazım modeller gerçekten Samsunun doğusu hariç birşey vermiyor beklentimi 0 tutarak uyuyorum sabaha alarm kurup öylesine bakarım hayırlı geceler.
-
Şu an radar takibi yapmak çok heyecan verici ne olacağını kestiremiyorsun aniden kütleler beliriveriyor. Büyük nimet gerçekten Karadeniz değerini bilin dostlar.
-
-
Şu an radar takibi yapmak çok heyecan verici ne olacağını kestiremiyorsun aniden kütleler beliriveriyor. Büyük nimet gerçekten Karadeniz değerini bilin dostlar.
Abi öyle bir yazdın ki ben de Ordu'ya doğru sarı ekolu kütle geliyor sandım :hfyeni (18): :hfyeni (18):
-
Abi öyle bir yazdın ki ben de Ordu'ya doğru sarı ekolu kütle geliyor sandım :hfyeni (18): :hfyeni (18):
Birkaç saat sonra o da olacak inşallah🙏
-
Birkaç saat sonra o da olacak inşallah🙏
Bir yanım yatıp uyumak istiyor diğer yanım önceki kütle gibi bir kütle gelebilir diye uyumamak istiyor. İkilemde kaldım :hfyeni (18):
-
Ben de beklentiyi 0 a çektim yatıyorum ne kadar istersen o kadar uzaklaşır diyerek gidiyorum bu diyarlardan sabah bembeyaz uyanmak dileğiyle iyi geceler bölgedaşlar
-
Bir yanım yatıp uyumak istiyor diğer yanım önceki kütle gibi bir kütle gelebilir diye uyumamak istiyor. İkilemde kaldım :hfyeni (18):
Sabah erken kalkmak daha iyi gibi önümüzdeki 2 gün yorucu geçecek
-
aha benim nur topu
-
Değerli hocalarım ve bölgedaşlarım. Önümüzdeki perşembe gününe Ordu-Giresun havalimanından İstanbul’a uçak bileti aldım. Dönüş biletim de üç gün sonrası pazar gecesi. Galatasaray - Barcelona maçını izlemekti oysaki tek hayalim 😁 Biletleri 2 hafta önce aldım kuralar çekilir çekilmez. Kafkas sistemi geliyor galiba. Gelsin çok sevinirim bir kar hastası olarak. Uçuşları etkiler mi acaba? Biletleri iptal hakkım var ve iptal edeyim mi diye düşünüyorum. Ama çok da gitmek istiyorum maça. Bir de size sormak istedim, değerli görüşlerinizi almak istedim. Uçuşlar iptal olur mu? Hayat durur mu bizim bölgede?
-
Değerli hocalarım ve bölgedaşlarım. Önümüzdeki perşembe gününe Ordu-Giresun havalimanından İstanbul’a uçak bileti aldım. Dönüş biletim de üç gün sonrası pazar gecesi. Galatasaray - Barcelona maçını izlemekti oysaki tek hayalim 😁 Biletleri 2 hafta önce aldım kuralar çekilir çekilmez. Kafkas sistemi geliyor galiba. Gelsin çok sevinirim bir kar hastası olarak. Uçuşları etkiler mi acaba? Biletleri iptal hakkım var ve iptal edeyim mi diye düşünüyorum. Ama çok da gitmek istiyorum maça. Bir de size sormak istedim, değerli görüşlerinizi almak istedim. Uçuşlar iptal olur mu? Hayat durur mu bizim bölgede?
eğer gelirse uçuşlar iptal olur
-
orduda okulların tatil olma olasılığı var mı pazartesi
-