Yine ölüm kalım sisteminde Kozyatağımda ölmeye mahkum kaldık gibi

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
January 27, 2022 at 6:13 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Çatalca merkez iyi kar alır mı acaba bu sistem
-
Çatalca merkez iyi kar alır mı acaba bu sistem
İki güne 80lik olursunuz siz
-
-
İşlerim dolayısıyla önümüzdeki sistemi takip edemedim de bu sistemi avcılarda mı selimpaşada mı geçirmeliyim ?
-
Bu sistemi Fatih'te değil, Beylikdüzü'nde geçireceğim
. Bakalım Bermuda'nın havası nasıl etki edecek. Fatih'te çok kıvrandık kar yağana kadar,
Beylikdüzü öyle olmaz diye düşünüyorum
-
Genelde konumum deklerde şanssız.Ama Avar sisteminde gece vakti büyük bir kütle rüzgarın tersine dönmesiyle üstümüzde eriyene kadar saatlerce kar bırakmıştı.Güneyimizde kalanlar bayagi üzülmüştü.5-10 cm kar bırakacak kütle +25 cm kar bırakmıştı.Konumum da vortexden daha etkiliydi.Yani dek olunca belli olmuyor.Rüzgar önemli.O kütle denizdede kalabilirdi.Dek işi şans işi.
-
Küçükçekmece ne olur arkadaşlar ? Bir el atsanız
-
bu sıstem ile ilgili br başlık açılması şart oldu.
-
cuma günü için hayatı olumsuz etkileyecek bir durum söz konusumu
-
Börekçinin mi şokun mu üstündesin
Aklıma bu geldi bayagi güldüm :D2 :D2 .
Dr. Oğuz Demir on Twitter“OVP'deki TÜİK enflasyon tahmini %65. Önümüzdeki 4 ay ortalama aylık %3 enflasyon olursa bu tahmin tutar. Diyelim ki tuttu. Başka bir karar gelmezse memur ve…twitter.com -
Deniz Yavuzyılmaz on Twitter“AK Parti’nin yandaşa faiz kıyağı! Özelleştirilen elektrik üretim ve dağıtımını devralan şirketlerin devlete olan faiz borçlarından 474.407.731,68 TL’nin…twitter.com
Güzel yağış vermiş, özellikle Cumartesiye.
-
Mart ortasında yerdeki kar kalkmadan yeni kar geliyor.
-
Kış ayları Ocak-Şubat-Mart olarak güncellense yeridir.Aralık ayı sonbahar oldu artık
-
Benim aklıma da, aşaaa ayrancı? Yukarı ayrancı? Ortadaki
Parkın ora? Repliği geldi
-
Genelde konumum deklerde şanssız.Ama Avar sisteminde gece vakti büyük bir kütle rüzgarın tersine dönmesiyle üstümüzde eriyene kadar saatlerce kar bırakmıştı.Güneyimizde kalanlar bayagi üzülmüştü.5-10 cm kar bırakacak kütle +25 cm kar bırakmıştı.Konumum da vortexden daha etkiliydi.Yani dek olunca belli olmuyor.Rüzgar önemli.O kütle denizdede kalabilirdi.Dek işi şans işi.
O bulut kütlesi neydi öyle ya maşallah 2.5 saat falan kaldı üzerimizde bir o kadar dışarıda kaldım gezdim leğenle kaydım çocuklarla kar topu oynadık 😎
-
O bulut kütlesi neydi öyle ya maşallah 2.5 saat falan kaldı üzerimizde bir o kadar dışarıda kaldım gezdim leğenle kaydım çocuklarla kar topu oynadık 😎
En son 2017 de gördüm öyle bir yağışı.Birde açık yeşildi.Kütle üstümüzde eriyene kadar uyumadım.Radara bakıyorum güncellenmedi sanıyordum.Hep üstümüzdeydi.
-
İşlerim dolayısıyla önümüzdeki sistemi takip edemedim de bu sistemi avcılarda mı selimpaşada mı geçirmeliyim ?
Rakımı yüksek olan yerde geçirin Selimpaşa daha iyi sanki
-
Gri binadasın 😂
-
Gri binadasın 😂
Hocam zorlamasakmı.Bu arada soldaki dükkanda babam belki sizi izliyordur.Paradoksa düştük iyi mi. :D2
-