Yalnız gelir ve dün gece şile köylerinde gördüğüm koyu yeşil şiddetinde olursa fena yapar ortalığı
Posts by Mart2022
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Fazla batıladı sanki bide güneye çok inemiyor gibi hakikaten
-
KARamsar ne diyorsun hocam? Gelooo mu kütle
-
Gözüm onların üstünde
-
Hayırlı uğurlu olsun yok mu? Martta bir sistemle bir konu daha bitirmek
-
Görmüşüzdür, tepeyle paşaköye çıkarak zaten tatmin oldum ben bu sistemden
4-5 gündür sokak sürekli beyaz, ama eridi yeniden tuttu cm bilek hizası geldiği zaman, ve ben bu sokağı şu halde gördüğüm zaman, yürürken taze yağan kardan çıkar garç gurç sesini duyduğumda benim için sistem okeydir abi
Ama totalde yapılan gözlem yine tahminlerle çelişmedi, 30 cm devirmişiz daha ne olsun?
-
Dün Çekmeköy Polonez Paşaköy arasındaki tepelerde dolaştım, evet o kadar var hatta rakım yukseldıkce +300mlerde yarım metre gibi birikim var, en çok kar çekmeköy tepesinde, tabi normal araçla ulaşım mumkun değil:)
Dört çeker pickup girer mi
-
Sabah nöbet çıkışı hanımı alıp gitsem mi diye düşündüm üşendim uykum vardı. Hatta paşaköy sapağında ışıkta beklerken safa tepesi dek yüzünden gözden kayboldu “ çok uykum var gözlerim sisli mi görüyor “ dedim
Bizi sıyıran bütün kütleler ya sarıgazi emek üstünden aşağı ya da paşaköyden aşağı indi hep.
Şimdi hesap vakti,Yağab tutmayan,
Eriyen
Mevcut örtü toplam 30-35’i görmüş müyüzdür? KARamsar Kapici GFS Dedi GFS
-
Valla bende uyandım kütleleri böyle görünce uyuyamadım kütle gelirse Ümraniyeden sonrasını vurabilir 🙂
Eriyecek gibi duruyor gelirken gücü azaldı sanki. Uyusam mı uyumasam mı diye ikilemdeyim
-
Sile tarafındaki kütle Anadolu yakasına yönelse efsane görüntüler olabilir
Onu bekliyorum, nöbetten geldim. O gelsin ondan sonra uyuyacağım
-
Şileye gidiyorum kütleler peşpeşe geliyor,
Yenidoğana geliyorum yine kütle.
-
Paşaköy kavşağından yenidoğan safa tepesi görğnmüyor ya la
-
KARamsar uyan kütle geldi uyannn
-
Şile Değirmençayırı araç termometresi -6 derece aracın silecek suyu donuyor ahahahahah çok mutluyum
nooldu kuşçular? Rekseylirdiz, Şileye yol çekirdiz
-
Açık yeşil kütle 10 dakikada 4-5 cm bırakıyor şile yükseklerine
-
-
Gelen kütle açık yeşil bile olsa çok kuvvetli yağış bırakıyor. Yolları kapatacak derecede kuvvetli yağıyor.
-
şile yolu kömürlük mevkii
-
Çamlıca sefiri ilan edildin hocam
-
Sahnedeyiz yine bugün 18:12 canlı yayınından bi kare 😊
Hocam havaforum ailesine de bir selam vereydin iyiydi