Günaydın ahali,
Cama vuran tıkırtıyla uyandım. Yine ne olduğu belli olmayan bir yağış geçişi var üstümüzde
Günaydın ahali,
Cama vuran tıkırtıyla uyandım. Yine ne olduğu belli olmayan bir yağış geçişi var üstümüzde
Perde açık yatacak kadar kafayı sıyırtan sistem,
Gözümün önünden geçen YAĞMUR BİLE YAĞDIRMADAN GİDEN DALGA GEÇEN BULUTLAR.
Size de ah ettim. Ben de oturur dolunayı izlerim hıh
Bu ara en nefret ettiğim kelime şakır şakır biri daha yazarsa ağlarım yeter. YETER.
ALLAHINI SEVEN LAPA LAPA KAR ATSIN ÜZERİME
yıllar önce ankaradayken mgm yarın merkez dahil çok fena yoğun deli çılgın kar yağacak demişti ama tek tane düşmemişti. o gün bıraksaydım keşke mgm’ye güvenmeyi…
Mgm: ASLINDA BİZ NE DİYORSAK TERSİ
sıcaklık izin vermiyor maalesef yağmura devam
Köklemeyin kardeşim kombileri 2 gün ya
Akşam ve gece saatleri için beklenti nedir hocalarım? Vallahi ben evde olduğum zaman diliminde (sancaktepe yenidoğan) ufak bir grapuel beyazlaması dahi görmedim. Ha oyuna dalıp kaçırdıysam başka ama göremedim. Bu gün var mı umut?
Keşke şile merkezede böyle yağsa…
Hocam çok uzak değil kar lastiği ile problem olmaz :))
İyi ki Şile’me gitmişim. I love Değirmençayırı, Darlık.
Şile ovacık lapa lapa
Bir çinofili sözü der ki, kar sana gelmiyorsa sen gideceksin
Arkadaşlar şu kombileri bi köklemeyin bak sıcaklık sınırda kurban oluyum
Sancaktepe Yenidoğan şakır şakır maşallah
Konumuma aşk yağıyor, huzur yağıyor, mutluluk yağıyor. Özledim bee. Vallahide, billahide, tallahide çok özledim.
En çok da sana sevindim bee, buraya yağsa ancak bu kadar sevinirdim
Sultanbeylide kar başladı fena Yağıyor şuanda
Kuş uçuşu aradaki mesafe 4-5 km yoktur olaya bak burda ne yağıyor belli değil Bulut gelince soğuma çok güzel olmuştuk halbuki.
2-3 sağlam şimşek gördüm camdan, koştum balkona ALLAHIM TAMAM DA BU KADARCIK OLMAMALI BENCE
Az daha gb inse şu şile üstündeki kütle net bize de gelir de nerdeeee
Şile’ye tren hattı giriyor resmen, kanca atıp çekesim var bu tarafa, ama bir yandan konumuma gelse, bu yer sıcaklığında şakır şakır yağmur ya da nedüğü meçhul yağış.
Ama Darlık, Değirmençayırı, Oruçoğlu üçgenine düşecek her türlü kar, grapuel vb. Baraja fayda sağlayacak Allahım hikmetinden sual olunmaz, şu kar sevdalılarının yüzünü bi güldür be
Sancaktepe’de bir şeyler yağdı Allah affetsin anlayamadım ne yağdı
Berkay34 hocam kütle vurduğunda oluşacak soğuma kar için yeterli olur mu şuanki sıcaklıkta?
Bursa radarından bakınca anadolu için oluşumlar var gibi bakalım 1 saate dananın kuyruğu kopar. Sıcaklık bi düşmesi hala 4.6 derece