Etiler’de acayip bir simsek cakti ve arkasindan gok gurledi
İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
January 27, 2022 at 6:13 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bakmak isteyene radarın son durumu
Bozuk bu radar da
-
Şimşek sarıyer
-
Burada kasıtlı arkadaşların hala kasıtlı mesajlarına izin verilip biz ses çıkarmadan müdahale edilmemesine şaşırıyorum. Adam kalkmış sağa sola sataşıyor. Ne diyeceğine karışma haddini kendinde buluyor biz deyince öööö deyip mesajımız siliniyor. Böyle olmaz kusura bakmayın. Sistem gerginliği derim anlarım. Ama ortada kasıt var. Bu olmaz.
-
Windy kafayı yedi bazen gözüküyo bazen gözükmüyor
-
bize gelene kadar kaç saat bekledik cok hızlo mı gitti ne
-
yağışı beğenmeyenler olabilir ama ilk vortex baskınında da Avrupa yakası coşmuş Anadolu yakası yazı karşılıyordu.Bu gereksiz tartışmaların bir faydası yok, herkes anı yaşamalı, bu kış İzmir hariç herkese cömert davrandı.
-
Bakmak isteyene radarın son durumu
Bozuk hali bu
-
Boğaz Üsküdar 1 saati geçti durmuyor. Çıktım dolaştım şimdi bir çay molası vermeye girdim eve. Sonra bir daha çıkacam. Fethipaşa korusu mükemmel.
Demon sende durumlar nedir
Daha çıkmadım dışarı. Çıkınca genel mesaj atarım son durumlar ile ilgili. Senin mesajı okurken gök gürledi. Camdan bakınca güzel birikim var yağış devam ediyor aralıksız. Büfenin orda durumlar ne :D2
-
Cengiz topel mi burası?
-
inceden ama çok yoğun yağış var döve döve yağıyor adeta dışarda dolaşmak zor şu an
-
2. gök gürlemesi geldi arka arkaya
-
Beykoz da şimşekler çakmaya basladi
-
Avcılar durmak üzere geçen sabahlar bile daha çok yağmıştı örtü olmuştu hatta 8 - 10 cm bu kadar az yağmasını beklemezdim
-
Ümraniye'de rüzgar biraz daha hızlandı, 1 buçuk saattir aynı şekilde yoğun tipi devam ediyor. Gök gürültüsü de mevcut.
-
forum.havaforum.com/attachment/152472/
forum.havaforum.com/attachment/152474/
Kar kapıya dayandı hava-kars323
-
Arka arkaya şimşekler çakıyor
-
Konumumda dolu yağıyor şu an
-
Ulan anadolu yakasina bi vortex gelecegi tutar, o da hem bozuk gelir hem de uzun kalmaz. Nedir bu šanssizligimiz
-
Muazzam ötesi bie kar yağışı var bahçeşehir de
-