Karalama Tahtası

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bu dakikadan itibaren 99 saat sizlerleyim aralıksız, hep beraber makale okuyup sistem takip edeceğiz...

    hocam neden 99, siz matematik için bilim değil demiştiniz o yüzden mi böyle cins rakamları seçiyorsunuz:)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Amerika modeli Dünya'nın en meşhur modelidir. Avrupa modeli de pek meşhurdur ama matematik bilim değildir bunu tartışmayalım. Süper imparator meteoroloji kahin bilim insanı büyük üstad (ismini vermek istemeyen) ve kullanıcı adı örümcek türevi olan müjdeleyeci (The Heralder, Heralding) uzun tartışmalar sonucunda geçmiş tahminimin aynen geçerli olduğunu belirtmek isterim.

  • Herşeyin başı mantık yazan noktada koptum hahah :hfyeni (18):


    Meteorolojinin Nihat doğanı olmaya aday.

    Ben bu yorumu yaptıktan sonra sahte hesaplar felan açılmış. O kadar mı çok etkilendin. Kıyamam sana ben.


    Azıcık yüreğin olsun. İnsanlara küfür edeceğine gel bana ulaş gerçek afet tehlikesini o zaman yaşatayım sana.


    Aytac hocam eğer huzursuzluk anlamında bir sorun teşkil ediyorsa silinebilir yorum.

  • Üstad, Twitter hava medyumu, havayı hapşırtan adam, göklerin sır perdesi ulu kahin Manutto. Bunlar rütbelerimden sadece bir kaçı.


    Öyle karalamak istedim, Bu arada 10 Ocak'dan sonra kış bitiyordu diye tahminim vardı çoktan değişti o... Tanrılara 12 adet kurban armağan ettim ve 12 Ocak sistemi ile kışı geri aldık ! Neyse alçak gönüllü olmalıyım takipte kalın. Bu arada ufak bir tahmin 2022 kış sonuna kadar ki sistem tarihleri, yazılı tam liste ;


    16 Ocak 21 Ocak 26 Ocak 4 Şubat 11 Şubat 26 Şubat 8 Mart ve 12 Mart sabaha karşı Edirne'de -16 sürpriz girişle yerel efsane Trakya sistemi. Bu arada Akdeniz bu sene buz tutmuyor o tahminim 2023 içindi. Bazı hainler Photoshop ile bu sene için yazmışım gibi gösteriyor.


    Kalın sağlıcakla Twitter Snapchat Instagram YouTube Dailymotion izlesenecom Vine uygulaması Facebook Yahoo Messenger MSN platformlarından beni (üstadımızı) takip etmeyi unutmayın. (2023 Buz devrini tahmin eden Üstad adam)


    Bu arada mizah amaçlıdır, artan üstad sayılarına bir çare bulunmalı. :D

  • Artık uzun vadeli tahminlere ara verdiğimi açıklamaktan gurur duyarım. Amerika, Avrupa pek meşhur modelleri efsaneyi indirecek. Matematiğin bilim olmadığına dayanaraktan böyle bir karar aldım. Artık tahminci değilim analizciyim. Meteorolijin dik duruşlu ve kararlı yılların eskitemediği ultra şahane büyük kahin ve müjdeleyici diye lakaplandırdığım bu alemin en zehirli örümceği ile uzun istişareler sonucu artık durum budur. Geçmiş tahminlerim poyraz yüzünden bozdu yoksa efsane gelmişti bunu neyin bilim olup olmadığını bildiğiniz kadar iyi biliyorsunuz.


    Herkese bol 87'ler. :gun_bandana:

  • Sabah güncellemesi gfsden yazı olarak geldi terziler odasına elime geçti anlık dostlar istanbula 6 metre kar vermiş kesin bilgi inanmayan meteoroloji kahinine sorsun

  • Evet arkadaşlar Burkine Faso hava tahmin sisteminden aldigim gizli bilgilere göre istanbula MÖ 246 kışı geliyor. Boğazdan karşıya yürüyerek geçilebilecek artık.

  • Karalama tahtası iğneleme mekanına dönmüş yorumlar efsane:):)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN