çok iyi hatırlıyorum bu sistemi denizlide yağmur olarak başlamıştı sonradan kara çevirmişti lapa lapa yağmıştı gerçekten çok büyüktü kar taneleri sabaha kadar da çok güzel birikmişti keşke tekrarı olsa
Posts by Egosy
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
göztepe inanılmaz yağıyor
-
Fikirtepe 1 saattir çok güzel yağmur yağıyor ama kar yok valla sabahtır bekliyorum görürüm diye nasıl bu kadar fark olabilir
-
tamamdır hocam teşekkürler peki bu yağış kaça kadar sürecek?
radar takibi yapabilirsiniz bakmadım hocam o kadar
-
Denizli için yorum yapabilecek biri yok mu ya 😕
kar yağmaz hocam denizliye bu sistemde ama sıcaklık güzel düşmüş bazı köyler güzel kar almıştır
-
Denizli’deki yangın merkeze çok hızlı ilerliyor 1 saat önce binlerce kişinin yaşadığı yenişehir dağ yolundaydım ve rüzgar estikçe büyüyor yangın havaforumun sosyal medyada gücü çok fazla bir şeyler yapabilir miyiz basında hiç yer almıyor çünkü.307b8.jpg
-
Hocam bizim balkona ne kadar kar yağar gibi bişey sormussunuz rurkiyeden de görülme ihtimali var dendi ama semt semt bı aciklma görmedim ışık kirliliği ile ilgili genelde bu tarz durumlar havadaki sis pus çok etkiliyor cekmekoyde iseniz rahmi demir kent ormanında bir seyir terasi var oldukça yüksek bir nokta orası açıksa akşam izlenebilir
bu konuda hiçbi bilgi göremedim o yüzden sormuştum teşekkür ederim
-
kuyrukluyıldızı cumartesi akşam çekmeköyden görebilir miyiz türkiyeden görebileceğimiz bir olay mıdır bu
-
1200 metrede kışı çok güzel geçiriyor galiba arşivlik şeyler paylaştı arkadaş biz göremedik sana bile gülmüyor ki atmosfer tezatlığa bak ''kışı bitirenlere anlam veremiyorum'' yazar bide halbuki biz keyfimizden yazdık 1 ay önce, sinoptik okumasını bilen yazmış birde sinoptikle o söylemin hiçbir alakası yok.. KIŞ BİTTİ sen senaryo falan kovala
Bu agresiflik ne ağzına baktığımız icelandicLow # bile kışı bitirmedi ki geçen sene şubatta sistem aldık konumumda +20 cm vardı ayrıca 27 martta da kapımın önünde 5 cm kar vardı bi denizlili olarak beklentide olman saçma
-
Denzili diyagramı
sıfırın baya altında 850 değerine sahip senaryolar iyiden iyiye artmaya başladı
sağlam soğuklar geliyor belli
bakalım şu 10 günlük süreçte evimin önünde kar görebilecek miyim?
640 metre gibi nispeten avantajlı bir rakımla Denizlideki ilk karımı hasretle bekliyorum
Hocam sizin evin konumunu yanlış hatırlamıyorsam kar yağdığında ekstra bi güzel gelir hava size.Baharda da aynı şekilde çok güzel ve temiz hava çekersiniz içinize.
-
ne ocakta geri kalan günlerde ne de şubatta kar göremeyeceğimizi düşünüyorum martta havada seyirlik kar görürüz bu kış da böylece tarihe geçer
-
Hocam bir site vardı arsivleri gösteren ama hatırlamıyorum
gefs archives yazarak ulaşabilirsiniz
-
Göztepe'deyim hiç hissetmedim
-
arkadaşlarla trekking misali bi yürüyüş yapmak istiyoruz istanbul içinde en iyi yer neresidir bunun için
-
Trailer geldi.Oyunu muhtemelen 2025'in ilk çeyreğinde salacaklar piyasaya.Muhteşem gözüküyor.
-
göztepede oturuyorum hiç hissetmedim geçmiş olsun
-
sabah gözümü açtım yağmur vardı,öğleden sonra şiddetlendi gücü azaldı arttı azaldı arttı derken hala devam ediyor muazzam bir gün
-
karaya çıkan kütlenin olduğu yerden video gelir mi acaba
-
bu kütleye yakalandım felaket yağdı
-
iyi akşamlar 2 ay önce sıfır bir daireye taşındım ve substation besleme şalteri var bunu açmadan ev ısınmıyor ama şalterin üstüne de AÇMA diye yazı yazmışlar bu konuda bilgisi olan biri var mı