Ocak sonu ve şubat ilk haftası tekrar karlı bir sistem oluşumu mevcut detayları gün geçtikçe takip edeceğiz arkadaşlar.
Hocam oncelikle iyi geceler
Ay ortasından daha mi kuvvetli artik merkez kar görsün cok sıkıldık
Ocak sonu ve şubat ilk haftası tekrar karlı bir sistem oluşumu mevcut detayları gün geçtikçe takip edeceğiz arkadaşlar.
Merkez sabah kar almadı mı ?
Biraz daha zaman geçsin o zaman konuşuruz şuan erken.
Almadı herhalde ben görmedim
Ben bölge genelinin 0 rakımdan itibaren kar almasını istiyorum. Var bi hayalimiz...
🥶🥶🥶🥶
mgm son durum bergama hafif yağmurlu.
hava o kadar soğuk ki keşke yağış şimdi gelseydi, sabaha kadar kim bilir ne hale gelirdi ortalık neyse geçti gitti artık, hayırlısı
İyi geceler dostlar, Allaha emanet olun
Sistem bitti buralar da sessizliğe büründü. Kalktı göç eyledi avşar elleri türküsünü armağan ediyorum size Ay sonu EPS ortalamasına göre bir şeyler olacak gibi yine bakalım o zamana kadar bol bol yağmur yağacak havalar da ılık geçecek kombi masrafımız ve kuraklık korkumuz azalacak neyse ki. Herkese iyi günler dilerim
Ben güzelyalıdayım 3 defa aldı aralıklarla ama sabah 8de durdu ve de tutmadı
Ben bölge genelinin 0 rakımdan itibaren kar almasını istiyorum. Var bi hayalimiz...
Dekler kar bıraktı ama 2017nin hasretini gidermedi tabi ama bu sene kar gördük denebilecek kadar yağdı
https://www.infoclimat.fr/clim…0/janvier/2021/izmir.html
![]() |
3.0 °C | 7.2 °C | 7h 12mn |
29.6 km/h |
||
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
1.5 °C | 6.7 °C |
37.0 km/h |
+ |
BERGAMA 19 Ocak - 08.53(Yükseklik: 53m) |
-3,8 | 0,0 | 5 | 74 | 1017 | 1023,8 |
28ine kky göstermiş hava ve radar uygulaması.
Bu gece donmayan yer kalmamış -5,2 sıcaklık gördüm sabah 8 de..
Cok berbat bir sistemdi benim acimdan hiç guzel değildi bir daha böyle soğuk ve yagissiz sistem gelmesin
Bence fena olmayan bir sistemdi ya çok da abartmayalım çünkü 2018 2019 2020 kışlarında aldığımız 850'de en düşük -5 gördüğümüz sistemlerden iyidir. O sistemlerin çoğunda İzmir merkez ilçeleri ve bölgenin güneyinde kar sınırları 400 metrelerin aşağısına inememişti bile.