Fatih gök yarıldı fena gürledi
Posts by ErenOzkutlu
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Soğuk bir Ocak ortası... Kahveler yapılmış, akşamüstü maçları izleniyor. Dışarıda lapa lapa kar Turuncu top. Özledik vallahi özledik.
-
sistem kırıntısı da mı yok
-
Kışı taaa Ocak'ta kapatan ve yorumları silinen arkadaşları saygıyla anıyorum. Yine ılık lobisi kazandı. Gerçi kazanan oldu mu orası meçhul kuru soğuk lobisi kazanan taraf :))
-
Acun çok çevir kazı yanmasın yapıyor Ogeday yumruk olarak söyledi onu
-
Sema'nın evde çekirdek çitlerken beni tuttular Survivor'a getirdiler deyimi harbi doğru galiba. Atışlar falan İnşallah kısa zamanda oturur
-
Yunus Emre'nin diskalifiye olma zamanı geldi ufaktan. Tahrik var ama kızı ittirip üstüne yürüyecek bir şey yok orada. Atakan bile zor tutuyor.
-
Ah be Turbo… Hilmicem ile izleyemedik hevesimiz kursağımızda kaldı.
-
Kaloriferi yakmıyon herald 😃
Kral kuzey cephe yaksak da ev ısınmıyo 6-7 ye alsak ekonomi mi dayanır
-
İyi oldu bu lodoslu Afrika üşüyordum evde biraz kemikler ısınsın ay sonu aksiyon başlasın
-
Semih Kılıçsoy.
-
-
Orhan Şen’in açıklamalarını çok talihsiz buldum. Tamam yağmıyor dersin sitemini edersin ama modeller bu kadar fırıldakken yağmayacak gibi kesin bir terim kullanmak… Halkın takdirine kalmış.
-
gfs şu -12 leri kafamıza bir indirseeee bir indirse şu hali ile gelse tarih yazar
gerçek gfs gurmelerinin bileceği üzere bu sistemi 96h'ye kadar eritir sonra -7 -6 sokar
-
takım tutuyoruz batışlarda kız arkadaş yok mental sıfır şu karı takip edelim diyoruz tek zevkimiz bu yağış olsa sıcaklık sıkıntı sıcaklık olsa yağış yok çok ilginç bi hal almaya başladı hayırlısı olsun isyan gibi olmasın Allah’ım buna da şükür.
İyi geceler HF
-
sıcaklık kurtarsa çok farklı şeyler konuşacaktık kısmet
-
çok yazık turuncu ekodan sonra 1 kere kar yağmadı seyirlik istedik o bile yok şakır şakır yağmur yağıyor neyse buna da şükür
-
Fatih sağanak yağmur devam
-
rüzgar çok fena üşütüyor burnum kızardı nasıl 3.5 derece hayret
-
mgm 4 beklerken 2.9 uz akşam heyecanlı olacak gibi