Orman Yangınları Takip Konusu [2023]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Sizin siyasi mesajlarınızdan iğrendim bilader.

    Gerçekten ben de hocam, 3-4 gündür siyaset formuna çevrildi burası, yönetimin bir şey yapması gerekiyor,

  • Bıktım artık o öyle yaptı bu böyle yaptı giriyorum panele laf geçiren geçirene

    Ne yaparsa yapsın ne olursa olsun bir kesimin körlemesine savunduğu 20 yıllık iktidar mevcut.Aksini iddia bile edemiyorsun.Haber alma hakkın yok.Sıkışınca siyasete girme siyaset yapma.Ülkenin %50 sinin yönetimde söz hakkı yok.Ortalik cehenneme dönmüş belediyeler suçlu diyor utanmadan.

    Amacınız nedir???

  • orman yangini konusu değil mi?Ben de size nedenlerini saydım.Adamlar daha 2019 da uyardi uçak konusunda.28 temmuzda yasa çikması ile yangınlarin başlaması tesadüf hep tesadüf başka ne olacak.

  • orman yangini konusu değil mi?Ben de size nedenlerini saydım.Adamlar daha 2019 da uyardi uçak konusunda.28 temmuzda yasa çikması ile yangınlarin başlaması tesadüf hep tesadüf başka ne olacak.

    Bırakın laf ebeligi yapmayı ne demek istediğinizi cümle alem anladı sonra burası orman yangını konusu mu demeniz o kadar geri zekalı değiliz.

  • Benim en sevmediğim şey siyaset, umarım yönetim bir şeyler yapar, ben konuya bilgi paylaşmak için giriyorum sayfalarca siyasi mesaj okuyorum

  • Arkadaşlar ,

    Bu konu başlığı kapatılmasını öneriyorum.Siyaset konuşulmasına vesile olan bir konu başlığı.

    Bordrolu çalışan tüm sgk kayıtlı insanların gelir vergisi oranları , orman yangınları , kredi faizi oranları ,göçmen problemi vs vs.

    Bu saydıklarımın dışında bir sürü gündelik gündem var ülkemizde ve hepsi siyaset kaynaklı.

    Bu platformda olan tüm katılımcılar gündem ile ilgili yorum yapmak istemeleri de doğal,

    Ama yapılan her yoruma ,kurulan her cümleye ,herşey siyasete kadar geliyor.

    Bu konu başlığı dışından bağımsız olarak gündem ile ilgili yorumların kısıtlanması gerekiyor.

    Meteoroloji veya siyaseten ilgisiz olan konu başlıklarında yoruma açık kalmalı konu başlıkları

    Saygılarımla

    2 Mal editiert, zuletzt von Vehbi ()

  • O açılan hastag e şahsen birşey yazmadım , elim gitmedi . Bunca imkana sahip olması gereken potansiyeli yüksek bir ülkenin yardım çağrısı yapmayı haketmediğini düşündüm bu benim tercihim. Ama bu çağrıya yangını söndürme duygusuyla katılmış olan insanları potansiyel komplocu görmek kadar da saçma bir durum olamaz.

    Bu insanları bu şekilde suçlamak kimsenin haddi değil.


    Yok efendim o insanlar diğer ülkeleri işgale çağırmış vs..Yangın söndürme uçak ve ekipleriyle mi işgal edeceklermiş bu ülkeyi?

    Sorumlu makamlarda olanların böyle durumdan vazife çıkarıp yaranma çabası içine girmelerine bayılıyorum .

  • körü körüne bağlı yandaşlar körü körüne bağlı karşıtlar ne güzel böyle yiyin birbirinizi en güzeli böyle. hiç düşünmeyin meselâ termik santralin yanacağı belli iken devletin neden oraya adam akıllı müdehale etmediğini düşünmeyin yada termik santral yanacak diye 4 gündür bağıran belediye başkanının termik santralin çevresine 2 iş makinesi gönderip yangının oraya sıçramaması için orayı dümdüz ettirmek yerine sadece bağırmayı tercih ettiğini düşünmeyin sadece bir kısmınız korü körüne iktidar kötü diğer bir kısmınızda muhalefet kötü diye birbirini suçlasın dursunlar ama şu durumda oralar yanarken çözüm varmı yok sadece ya yanmasını bekleyelim yada sosyal medyadan bağıralım batsın sizin siyasetiniz lanet olsun siyasetinize

    Einmal editiert, zuletzt von Orasa ()

  • Meteorolojik olarak iyi haberler geliyor en iyi durum rüzgarın güneye dönmesi ve nemin yükselmesi cumartesi günü yangınların kontrol altına alınacağını düşünüyorum.

  • Meteorolojik olarak iyi haberler geliyor en iyi durum rüzgarın güneye dönmesi ve nemin yükselmesi cumartesi günü yangınların kontrol altına alınacağını düşünüyorum.

    Yarın veya en geç Cumartesi olası yağışla sönmesi gerekiyor artık zaten söndürülemezse Pazar günü ve ilerisi yine sıcak.

  • Yarın veya en geç Cumartesi olası yağışla sönmesi gerekiyor artık zaten söndürülemezse Pazar günü ve ilerisi yine sıcak.

    Meteorolojik şartlarda çok kötüydü 60 km kuzeyli rüzgar %5 nem oranı ki hiç olmuş mu bu zamana kadar bilmiyorum. Yangınları afet boyutuna getirdi maalesef.

    Atmosferik şartlarda tuz biber oldu.

    inşallah bitecektir diye umut ediyorum.