Genel Bilgi ve Efsane-Semih Hakkında Duyuru

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Diğer konuda ayrılık olmayacağını düşünmüştüm ama yanılmışım. Herkes için hayırlısı olsun. Efsaneye başarılar dilerim. Umarım umduğunu bulabilir YouTube’un acımasız ortamında.

    Kafkaslar'dan gelen soğuk hava dalgası...

  • Hava forum ailesinin her zamankinden daha güçlü, görünmeye değil daha guclu durmaya ihtiyacı olduğu düşüncesindeyim. Ayrılıkların bu forumu yipratmamasi dileğiyle her iki taraf için de üzücü bir sonuç gibi duruyor

  • Biz bize yeteriz .. Bu foruma 2014 yılında hava olaylarına merakımla kayıt oldum , gittiği yere kadarda böyle devam edecek Allahın izniyle .Forumun yönetimindeki herkeste görevini layığıyla yapıyor hepsine teşekkür ederim . İnşallah bu kış umduğumuz güzel sistemleride alıp birliğimizi dahada güçlendirip yolumuza devam ederiz :) İyi forumlar .

    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

  • Yolu açık olsun Mesut ağabey'in takip edeceğiz kendisini.

    nerden takip edeceksin bakalım? birde komik olan ne gülmüşsün, söylede beraber gülelim

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Semih hoca gözlemlediğim kadarıyla uzun süredir bu işten para kazanmaya çalışıyor. YouTube kanalı açarak yeni bir adım atmaya karar vermiş haliyle de buraya yazarsa aynı şeyleri youtubedaki izlenmesi azalır. Yolu açık olsun :)

  • Saygım sonsuz. Başarılar diliyorum hatta üyeyim ,takipte ediyorum.


    Son 2-3 senenin kış mevsimi yorumcu ,katılımcı herkesi çok yordu.


    Eminim alınan kararda bununda etkisi vardır ama ,atıldığı mecra çok acımasız .


    Önceki 2-3 senenin kimseyi tatmin etmeyen kışlarına paralel giden bir kış mevsiminde ,bu riski almak çok cesaret işi. Bırakın iki tahmini bir tahmini tutmazsa (ki inşaallah tutar) vay haline ,yorumları bile kapatmak zorunda kalabilir.


    Benim aklımdaki soru böyle bir şeye neden gerek duyduğu.


    Harcağını zamanı göz önüne alırsak , ,forumdakinden çok bir şeye fark edeceğini sanmıyorum.


    Geriye işin maddi kısmı kalıyor. Ona da saygı duymak lazım. Yolunu açmak lazım. Üyede oldum.


    Ben şuna inanıyorum. Bu forumdan atılmadığınız sürece , kalben ayrılamazsınız.

  • Herkes için hayırlısı olsun.


    Biz bir aile olarak burada olmaya devam edeceğiz. Buradaki samimiyeti, tevazuyu ve heyecanı sevdiğimiz için buralardayız. Ben burayı kendim için bir terapi alanı olarak görüyorum ve forumun çok yönlülüğü sayesinde her konuda kendime birikim katabiliyorum.


    Daha önümüzde neşeli çok günler var ve aynı zamanda iyi ki Havaforum var.


    İyi forumlar.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



    Einmal editiert, zuletzt von Vintersaga ()

  • gidenin arkasından konudan bağımsız hoş olmayan yorumlar yapılmış tabiki kişiler önemli değil önemli olan havaforumdur fakat bu tür ifadelerin kullanılması büyük ayıp yakışmıyor. iki taraf içinde hayırlı olsun

  • huseinskas başkan, hava tahmini alanı, içerik üretme bakımından çok kısır bir alan. İnşallah pişman olmaz.


    Ben yönetimden efsane için açık kapı bırakılmasını isterim açıkçası. Yarın öbür gün dönmek isteyebilir.

    Kafkaslar'dan gelen soğuk hava dalgası...

  • Kendisi sayesinde baska ismi lazim olmayan yerden buraya gelmistim ama durduk yere neden yollarini ayirmak istedi çözemedim. Detaylarinı bilemem belki herkeze sürekli cevap verecek zamani yoktur yada baska birsey tartisma vesair veya maddi durum icinde youtubeye yonelmis olabilir ama şoyle birsey var. Youtube aboneligi 200binden yuksek olmayana izleyeni ve begenisi orta derece olmayan birine para vermiyor sade hava tahminleriyle o kitleye youtubede ulasilirmi bilemem ha ingilizcede olup Türkiye harici tahminlrde yapilsa anca. Kendisine basarilar dilerim burada kalan sahalar bizimdir.

  • Arkasından konuşmak hakaret küfür vs ile olacak şeyler değil sadece,gayette semih hocanın hakkında olumsuz şeyler söylenmiş aklı olan zaten anlar.Benim garibime giden bu kadar yıldır saygı gören birisinin arkasından böyle laf sokmalar niye ? Sanki gitmesi bekleniyormuş umut ediliyormuş gibi sezdim.Şaşırdım gerçekten..