Cumhuriyetimizin 98 yılı kutlu ve mutlu olsun. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
yakışıklı liderimiz ATATÜRKün çocuklarıyız kıyamete kadar tek ve bir bütün halinde yaşayacağız. bizi kimse bölemeyecek şehitlerimizi saygıyla anıyorum cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
-
Cumhuriyet senin düşüncelerinin bütünündedir paşam.... 8789c3a0e2ee29e03.jpg
-
Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK üzere tüm bu yolda uğruna savaşmış kişileri özlem ve sevgiyle anıyorum. Mekanları cennet olsun. Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun!
-
Cumhuriyetimizin 98. yılı kutlu olsun.
"Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."
-
Cumhuriyetimizin 98. Yılı Kutlu Olsun
-
29 Ekim Türkiye Cumhuriyetinin doğum günü Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun! Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyorum.
" Bugün en büyük bayramdır, kutlu olsun! "
-
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor;Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum.
-
Cumhuriyetimizin 98. Yılı Kutlu Olsun! Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Kahraman Şehitlerimizin ve Gazilerimizin ruhları şad olsun.
-
Ümit Dikbayır on Twitter“Milletimizin umutlarını, imkânlarını tükettiniz! Cumhurbaşkanı'nın Katarlılarla birlikte şov yaparak temel attığı, güya 10.000 kişinin çalışacağı…twitter.com
🇹🇷 ❤️
-
-
-
Ne mutlu Türküm diyene! 🇹🇷🇹🇷
-
Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlu olsun. Bize bu cumhuriyeti armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yad ediyorum. Atamızın bize emanet ve tevdi ettiği cumhuriyete her daim sahip çıkacağız ve Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.
-
Cumhuriyetimizim 99 yılı kutlu olsun, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, Cumhuriyet ve vatan uğruna savaşmış, şehit düşmüş gazi olmuş olan herkesi sevgi, saygı ve minnet ile anıyor selamlıyorum.
-
-
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
-
Şerefli bir yaşamın bedeli, her ne olursa olsun ödenir. Küçük oyunlar, küçük oyuncularındır. Onlar, okyanusta boğulmanın adabını bilemezler!
Cumhuriyet erdemdir. Ülkemizin doğum gününü kutlamak, bu günü hakkınca yaşamak bize yakışandır, olması gerekendir…
Canım ülkem ve milletime nice mutlu, barış dolu, bütünlük içinde 29 Ekimler…
-
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun
-
-