Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Forum da mümkün olduğunca siyaset konuşulmasın. Kriter bu.

Yorumu mu bir daha okumanızı rica ederim ? Bu cevabınız beni üzdü. Bu anlam çıkmamalıydı. Ben siyaset yapmak istiyorum kriter nedir diye sormadım.

Bir siyasi icraati eleştirmek siyaset yapmak mıdır ? Ki siyasetten nefret ederim.

• karasah hocam olay cok basit siyasetin s si gecmeyecek, guncel konudan gideyim saglik bakanligini siz vatandas olarak elestriyorsaniz yeri havaforum degil, twitter facebook nerede yazmak isterseniz yazin sabaha. kadar elestirin kimse birsey demez.Buranin adi havaforum o covid konusu bilgilendirme amacli acilmis bir konu, birileri gelip ibbye vursun ibb baskanina vursun yada gelsin bakan elestirsin oradan hukumete giydirsin yeri degil. Bakin cok basit siyasete uzanacak veya olayi tartismaya goturecek her tur mesajdan uzak durun. Siyaset yapmayin uyarisi artmasi dogal cunku ideolojisine gore siyaset yapan 10-12 uye var bayiliyorlar konu oralara gelsin.Nacizhane tavsiyem mesajiniz silinsin yada konuya yasaginiz gelsin istemiyorsaniz siyasetve etrafina yaklasacak aciklamalardan uzak durun, buarada lafim sadece size degil bu sekilde davranabilecek her uyeyedir.

Iyi forumlar

VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

• karasah hocam olay cok basit siyasetin s si gecmeyecek, guncel konudan gideyim saglik bakanligini siz vatandas olarak elestriyorsaniz yeri havaforum degil, twitter facebook nerede yazmak isterseniz yazin sabaha. kadar elestirin kimse birsey demez.Buranin adi havaforum o covid konusu bilgilendirme amacli acilmis bir konu, birileri gelip ibbye vursun ibb baskanina vursun yada gelsin bakan elestirsin oradan hukumete giydirsin yeri degil. Bakin cok basit siyasete uzanacak veya olayi tartismaya goturecek her tur mesajdan uzak durun. Siyaset yapmayin uyarisi artmasi dogal cunku ideolojisine gore siyaset yapan 10-12 uye var bayiliyorlar konu oralara gelsin.Nacizhane tavsiyem mesajiniz silinsin yada konuya yasaginiz gelsin istemiyorsaniz siyasetve etrafina yaklasacak aciklamalardan uzak durun, buarada lafim sadece size degil bu sekilde davranabilecek her uyeyedir.

Iyi forumlar

Ne demek istediğimi çok iyi anladığınızı düşünüyorum. Sizinde mesajınızı net olarak aldım. Amacım mesajımın silinmesini ve banlanmayı önlemek değil . Ben siyasetten nefret ederim. Amacım herkesle iyi geçinip ,forumun ilmi kısmından ve arkadaşlık ortamından faydalanmak . Açıklamanız için teşekkür ederim.

• Yorumu mu bir daha okumanızı rica ederim ? Bu cevabınız beni üzdü. Bu anlam çıkmamalıydı. Ben siyaset yapmak istiyorum kriter nedir diye sormadım.

Bir siyasi icraati eleştirmek siyaset yapmak mıdır ? Ki siyasetten nefret ederim.

Kardeşim benim ben senin yaptığın yoruma istinaden yazmadım onu. Neden üzüldün ki? Seni üzdüysem özür dilerim ama genel olarak yazdım ben forumda mümkün olduğunca siyaset konuşulmasın diye.

• Kardeşim benim ben senin yaptığın yoruma istinaden yazmadım onu. Neden üzüldün ki? Seni üzdüysem özür dilerim ama genel olarak yazdım ben forumda mümkün olduğunca siyaset konuşulmasın diye.

Özüre gerek yok .çok teşekkür ederim. Benim yorumum altına geldiği için öyle düşündüm. Teşekkür ederim.

• Anlaşılan korona buradan devam . Bugün kitap dağıtımı için okula gittim, bir çok covidli velim geldi. Çok mesafeli durmaya çalıştım. Eldiven çift maske. Fakat asıl mesele neydi biliyor musunuz ? Gel kahve içelim diyen müdür yrd arkadaşımın eşim galiba pozitif deyip karşımda maskesiz oturması! Öğretmen bunu yaparsa daha da lafım yok!

• korona konusu Anladığım kadarıyla şurda şu olmuş burda bu olmuş şurada şu kadar vaka var şurada şu kadar ölüm var. Şu yetkili şöyle demiş bu yetkili böyle demiş tarzı bilgilendirme paylaşımlarına izin verilecek sadece. Eleştiri topuna yönetim girmek istemiyor. Haksız da sayılmazlar neticede meteoroloji forumuyuz. Gerçi bana kalsa komple kapatılsa bile olur. Zaten konu esprisini aylar önce kaybetti.

• korona konusu Anladığım kadarıyla şurda şu olmuş burda bu olmuş şurada şu kadar vaka var şurada şu kadar ölüm var. Şu yetkili şöyle demiş bu yetkili böyle demiş tarzı bilgilendirme paylaşımlarına izin verilecek sadece. Eleştiri topuna yönetim girmek istemiyor. Haksız da sayılmazlar neticede meteoroloji forumuyuz. Gerçi bana kalsa komple kapatılsa bile olur. Zaten konu esprisini aylar önce kaybetti.

Valla ben aylardır bir kere bile girmedim kafam rahat corona ile bilgilere zaten bir çok platformdan ulasıyorum ama burası hava forumu ve burada öğrendiğim&öğreneceğim bilgiler için burdayım.

🐊 ANT OLSUN Kİ GERİ DÖNECEĞİZ 🐊

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!