Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Babadan miras, tek sevda artık ne isim verilirse, bir Galatasaray taraftarı olarak Fatih Terim'in gitmesi bir parça üzse bile doğru bir karardır.


    Geçmişten kalma bakış açısı, kötü giden oyunu hakemlere, başarısızlığı yönetime fatura edilerek takım yönetilmez. Galatasaray taraftarı da bunun farkına varmalıdır.


    Twitter vs... yerlerde görüyorum. Duygusal olarak düşünen malesef çok kişi var ama 100 küsür yıllık tarihi olan, sayısız başarıya imza atmış, Türkiye'nin en büyük takımlarından biri olan Galatasaray'dan bahsediyoruz.


    Tabi ki Fatih Terim Galatasaray'ın yaşayan efsanesi olarak her zaman kalacaktır. Benim için de öyledir. Ölene kadar da öyle kalacaktır.


    Yani uzun lafın kısası Galatasaray, Fener veya Beşiktaş gibi ülkenin önde gelen 3 büyükleri için önemli olan şey başarıdır. Kişiler gelir geçer. Neler geçmedi ki ?


    Ali Koç için de aynı şeyleri söylerim.

  • Başkanı bilmemde hakemleri güzel korkutmuş birileri ^^

    Ya Allah aşkına bırakın bu hakem işlerini. Başakşehir maçında net penaltıyı çalmadı adamlar hala hakem diyorsunuz. Takır takır top oynuyor takım yapmayın böyle ama

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Ya Allah aşkına bırakın bu hakem işlerini. Başakşehir maçında net penaltıyı çalmadı adamlar hala hakem diyorsunuz. Takır takır top oynuyor takım yapmayın böyle ama

    Abi gözünü seveyim senin bütün adamlarla aradaki farkı 10 yapana kadar hakemleri görmedinmi tamam koyu taraftar olabilirsin ama bu gerçeği söylemen gerekiyor yanlışsam yanlışsın de

  • Ya Allah aşkına bırakın bu hakem işlerini. Başakşehir maçında net penaltıyı çalmadı adamlar hala hakem diyorsunuz. Takır takır top oynuyor takım yapmayın böyle ama

    Oyuna lafım yok abi bende istiyorum Beşiktaşın olamadığı bi yerde tabiki şampiyon trabzon olsun taş gibi de takım. Ama hakemlerde bazı şeyleri görmezden geliyor. Örnek bu hafta Malatya maçı.

  • Oyuna lafım yok abi bende istiyorum Beşiktaşın olamadığı bi yerde tabiki şampiyon trabzon olsun taş gibi de takım. Ama hakemlerde bazı şeyleri görmezden geliyor. Örnek bu hafta Malatya maçı.

    3. Dakika da dorukhan ın verilmeyen penaltısı der susarım. 3. Dakika o penaltıyı ver ondan sonra peresi at. 3. Dakika da 1 0 olan maç ondan sonra ne olur tahmin edersin.

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Abi gözünü seveyim senin bütün adamlarla aradaki farkı 10 yapana kadar hakemleri görmedinmi tamam koyu taraftar olabilirsin ama bu gerçeği söylemen gerekiyor yanlışsam yanlışsın de

    Koyu Trabzon taraftarıyım evet ama hakkaniyet duygusundan şaşmam. 7 kişi kaldığımız Galatasaray maçı deniz ateş bitnel derim sana. 2004 2005 sezonu saraçoğlunda fb Trabzon maçını izle derim. Bugüne kadar bu ligde hep hakem hataları oldu her takım lehine ve ya aleyhine. Nedense bu sene herkes hakemler hata yapıyor demiyor. Herkes diyor ki hakemler Trabzonu kolluyor. Bu zamana kadar şampiyon olan her takımı hakemler kolladı o zaman.

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Hakem hata yapar. Ama aynı hakem ts maçında sahada kim i atıp var başında Antep'e çalmazsa aynı penaltıyı kasıt var derim.

    Bu hafta Rize aleyhine verilen penaltıya bakın başakşehir maçında Hasan alinin yaptığı ve verilmeyen penaltımıza bakın? Aynı pozisyon Rize aleyhine penaltı çalındı ama Trabzon başakşehir maçında penaltı çalınmadı? Kasıt...

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Koyu Trabzon taraftarıyım evet ama hakkaniyet duygusundan şaşmam. 7 kişi kaldığımız Galatasaray maçı deniz ateş bitnel derim sana. 2004 2005 sezonu saraçoğlunda fb Trabzon maçını izle derim. Bugüne kadar bu ligde hep hakem hataları oldu her takım lehine ve ya aleyhine. Nedense bu sene herkes hakemler hata yapıyor demiyor. Herkes diyor ki hakemler Trabzonu kolluyor. Bu zamana kadar şampiyon olan her takımı hakemler kolladı o zaman.

    Abi bu seneden bahsederken 2004 2005 nerden cıktı hakem kadrosu yenilendi o seneden buraya :hfyeni (18): sana tek bişe sorucam abi kim in kartları doğrumuydu değilmiydi. hakemin fenere tavrı nasıldı izledin da abi maçı nasıldı.

  • Ben onu bunu bilmem abi Fener Beşiktaş derbisinden başka derbide zevk alamıyorum %100 fenerli varsa piyasada %90 ı bu söylediğime katılır.

    Katılıyorum çok heyecanlı bir derbi oluyor.

  • Gunaydın arkadaşlar geceden beri çok kötüyüm aşı ciddi yan etkiler yaptı hiç uyumadim desem yeridir atesim 39 oldu gözlerim kan çağına döndü ateşten titreme ve üşüme oldu şimdi de çok agrim var hiç halim yok umarım kısa sürede geçer :(3232

    Hocam bende 3. Doz oldum ancak kol ağrısı haricinde hiç bir şey olmadı ilaçta kullanmadım her hafta içtiğim kelle parçaların etkisi çok sanırım,

    Geçmiş olsun.

  • Abi bu seneden bahsederken 2004 2005 nerden cıktı hakem kadrosu yenilendi o seneden buraya :hfyeni (18): sana tek bişe sorucam abi kim in kartları doğrumuydu değilmiydi. hakemin fenere tavrı nasıldı izledin da abi maçı nasıldı.

    İkinci sarı kartı hatalı. Eyvallah. Vitor Hugo Antep maçında atılmalıydı ona da eyvallah. Peki Trabzon lider değil de 10. Sırada olsa bu yaygara kopar mıydı? Kopmadı. Trabzon orta sırada oynarken sempatik lider olunca antipatik. Haydi bizi hakemler kolluyor ya hu sen maç kazanamıyorsun. Beşiktaş evinde Giresun dan 4 yer fener sahasında kayserden 90 + da 1 puanı kurtarır Galatasaray Giresuna yenilir... Aga bizim suçumuz ne? 😂

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Beşiktaşla yapılan derbide ağzım acık izliyorum maçı fener en kötü senesinde hatta en yakından örnek vereyim gecen mac abi yenmesin yenilsin hiç sıkıntıyok top oynanıyor sahada zevk var.

    3-3 lük maç mesela hocam müthiş bir maçtı mesela ilk yarı bjk harika top oynadı ikinci yarı Fener iyi top oynadı. Her maçta bol gollü oluyor bu maçlarda.

  • İkinci sarı kartı hatalı. Eyvallah. Vitor Hugo Antep maçında atılmalıydı ona da eyvallah. Peki Trabzon lider değil de 10. Sırada olsa bu yaygara kopar mıydı? Kopmadı. Trabzon orta sırada oynarken sempatik lider olunca antipatik. Haydi bizi hakemler kolluyor ya hu sen maç kazanamıyorsun. Beşiktaş evinde Giresun dan 4 yer fener sahasında kayserden 90 + da 1 puanı kurtarır Galatasaray Giresuna yenilir... Aga bizim suçumuz ne? 😂

    Abi trabzon bu sene oynuyor hakkını veriyor oyunun 4 maçta yapılan hata demek büyük puan fark demektir abi. bu sene ben seni taaa 1 ay öncesinden tebrik ettim abi şampiyonsunuz diye bizim size bi garezimiz yok ama göz önünde abi yapılanlar 15 sıradada olsaydınız gene göze gelecek işler abi :)