İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Gece cok guzel yagmur vardi ruzgarida guzeldi masallah..


    Estate ben yanildigim zaman yanildim demesini bilirim problem degil, hava serinken oraj zordur, oraji destekleyen en onemli sey sicak,nem ve kararsizliktir. Neyse yanildigimada sevindim sizin gibi oraj bekleyenlere guzel surpriz olmustur.

    Mesajlarinizi ve size cevap yazanlarida iyi takip ettigimide not duseyim, amac uzum yemekse problem yok ama bagciyi dovmekse o bagci buna izin vermez.


    He Allahin isi deyip baska yerlere getirende oluyor bizde bunun Allahin isi oldugunu bilmiyoruz ya, bazen iyi guluyorum bu yazilara:)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Cold.EFso hocam bende markete kadar gittim gercekten baya soguk, ozledigimiz havalar bunlar, hemde cok ozlemisiz..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Narsil Amaç sadece karşılıklı diyalog ve tatlı bir atışma :) Atmosferin özellikle şu günlerde ne sürpriz yapacağı belli olmuyor.Yaşadığımız olay meteor yağmuru değil sonuçta sıradan bir yağmur,biz bu yağmurlara hem hasret kaldığımız için hem de sevdiğimiz için abartıyoruz.Yoksa siz dediniz diye oraj olmayacak ya da ben dedim diye olacak hali yok.Öte yandan orajı sorarken de hiçbir veriye dayanarak sormadım sadece tahmindi bulutlar dikkatimi çekmişti,nitekim konumumda olmadı zaten.Yani ne yanıldım demenize,ne alınmanıza hiç gerek yok zira kimsenin kontrolü dahilinde olan şeyler değil bunlar.Kalın sağlıcakla :)

  • Kombi açılışını yaptık kafadan 1 hafta mevsim normalleri ve bir/2 tık altı şeklinde seyredecek gibi gözüküyor ara ara yağışlı günlerde var gibi son modellere göre.

  • İstanbulda o bölgede sanırım kısa süreli bölgesel graupel atmış öyle duydum ama emin değilim

    Graupel mi yok artık :D Dolu daha inandırıcı geliyor hava karardı Çamlıca tarafındayım ben radara bakarsak yerel yağışlarda var ama Ümraniye deyince arkadaş merak ettim neresi diye.