🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Arkadaslar birbirinizi kirmaya tartışmaya hic gerek yok. Bu forumda olupta yasak aciklandiktan sonra dışarıya çıkan kaç kişi var. Bence ya hiç yoktur ya da çok azdır. Sebebi ise burdaki birçok arkadaşımızın bu virüsün ne kadar tehlikeli olduğunun bilincine ulaşmış olması. Bu yasak her ne şekilde ne zaman açıklanırsa açıklansın bu kalabalıktan daha az olmayacağını öğrenmiş olmamız lazım. CEHALET. CEHALET. CEHALET.

  • Aç mezarı yok.

    kimse iki günle açlıktan ölmez.

    İki gün önce söyleseydi her yerde yağma başlar hatta cinayet bile işlenirdi ki iki saatte neler yaşandı.

    İlk önce herkes aynaya bakacak. Siyaset yapmayı bırakın kardaşlar burası siyasi alan değil.

    2 saat kala açıklanması ne kadar doğru sence 3-4 gün önceden aciklansaydi emin ol hersey daha kontrollü olurdu bunu bir tek ben söylemiyorum bilim kurulu üyeleri de söylüyor, bu kadar toz kondurmazlik yapma..

  • Evet arkadaşlar sokağa çıkma yasağının bir anlamı kalmadı. Bulaşan bu iki saatte bulaştı zaten.haftaya vaka sayısı 8 bin olursa şaşmam

  • 2 saat kala açıklanması ne kadar doğru sence 3-4 gün önceden aciklansaydi emin ol hersey daha kontrollü olurdu bunu bir tek ben söylemiyorum bilim kurulu üyeleri de söylüyor, bu kadar toz kondurmazlik yapma..

    Ben öyle olacağını sanmıyorum ilk denemede halkımız sınıfta kaldı. Neyse birbirimizi üzmeye gerek yok. Yasak başladı.

  • Bu karar gece yarısı açıklanıp direk uygulamaya konulmalıydı. Bizim halk zaten bilinçsiz, yönetimde yanlış karar verdi. Acaba sürü bağışıklığı mı olsun istediler anlamadım ki. Onuda kaldıramayız zaten.

  • bazı arkadaşlar olayı başka yerlere çekiyorlar burda kimsenin siyaset felan yaptığı yok burda halkın sağlığı önemli gerçi halka bakarsak pekte sağlığını düşünen yok insanlar yeme içme derdinde bu görüntüleri keşke yaşamasaydık diyor insan.lakin olan oldu malesef.

  • Kurtuluş savasında askerler günlerce komposto suyu ile idare etmiş iki günlük yasak milletin gözünü döndürdü hemde dışarısı bu kadar tehlikeli iken alacağın kola erzak her neyse sağlığından nasıl daha önemli olabiliyor aklım almıyor. Cehalet gerçek başa bela

  • Bu karar Recep Tayyip Erdoğan tarafından günler öncesinden açıklansaydı ve açıklanmadan önce halka fırınlar ve marketler açık olacağından bahsedilseydi bu kadar yoğunluk olmazdı.

  • hukumet gec aciklayarak yanlis yapmistir. Bebegi icin mama sut vs. alanlarin cikmasi normal.


    2 gun ekmek yemezsen olmezsin. Kola cips kuruyemis yemezsen olmezsin.


    Biz duymadikmi yasak olacagini. Niye inmedik. Onlar akillida biz gerizekalimiyiz.


    Bu aksam sokaga cikan insan hem kendine hem cevresine hem devletine zarar vermistir. Maalesef yogun bakima ekstra yuk bindirecek. Belkide o dangalaklar yuzunden yogun bakima alinamayan insanlar vefat edecek.


    Yasak 1 hafta olsa neler olurdu Allah bilir. Sen Canakkalede gunu 1 tas hoşafla geciren askerin torunusun be dangalak herif. Sen bu kadar rahatliga ne zaman alistin

  • Bende aynı şekilde 1 aydır evdeyim. Annemi babamı memlekete evlerine göndermedim yaşları 60 olmasına rağmen. Evden çıkarmadım ama bu görüntülerden sonra artık bulaşıcılığı çok artacak malesef virüsün.

    Mesela markete gittiğimizde covidli hastayla karşılaşma ihtimalimiz %2 ise şu an artık nerden baksak %30-40 a çıktı diye düşünüyorum.

  • fırınlar acık olacakmıs ama nasıl gıdıp alacak mıllet bır bunu anlamadım

    Fırıncılar kendileri getirecekmiş evlere dağıtacaklarmış diye duydum ama bilmiyorum hocam.Ama bence saçma olur. Nasıl olacak bende bilmiyorum.