Güneyli kütleler inat etti gelmiyor merkez ve kuzeyine
Ankara Özel Raporlar - Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Yaşamkent’te çok güzel yağıyor.
-
Selamlar, yaşamkentten bildiriyorum. 10dakika öncesine kadar dolu vardı, hava karardı ve mükemmel yağış gördü..
-
Selamlar, yaşamkentten bildiriyorum. 10dakika öncesine kadar dolu vardı, hava karardı ve mükemmel yağış gördü..
kütle dibimde biraz aşağı kaysa yağış alacağım..bende ki bu ekstrem şanssızlık kış bahar farketmiyor galiba ama bekliyoruz bi umut
-
70kA kuvvetinde bir yıldırım yakalandı.. Vela1907 hocam duydunuz mu? Ben duydum hatta yayında kaydettim
-
70kA kuvvetinde bir yıldırım yakalandı.. Vela1907 hocam duydunuz mu? Ben duydum hatta yayında kaydettim
Boş anıma denk geldi sorma.
-
Sincan'da kar atıştırıyor.
-
baglıcada hızlandı
-
Sincan'da hızlandı bir anda ama ince ince yağıyor.
-
Sabahtan beri ara ara güzel kar geçişleri oluyor.
-
Mart ayındaki toplam barajlara gelen su miktarı 122.936.946 m³ iken, içinde bulunduğumuz Nisan ayının 12'si itibariyle bu sayı 122.992.316 m³ olmuş. Şimdiden mart ayının tümünü geçtik.
-
12 Nisan'da havada güzel kar yağışı gördük Ankara'da, not düşelim
-
Erzurum’da çok güzel kar yağıyor
İzlemek isteyen olursa link aşağıda
Benzin ve motorine büyük zamBenzin ve motorine büyük zam - Türkiye haziran ayına zam yağmuruyla başladı. Elektrik ve doğalgaz zammının ardından bu gece benzin ve motorine de büyük zam…www.sozcu.com.tr -
Erzurum’da çok güzel kar yağıyor
İzlemek isteyen olursa link aşağıda
İnanılmaz yağıyor ve daha çok hızlanacak saatlerdir çıkamıyorum kameradan. :hfyeni (29):
-
İnanılmaz yağıyor ve daha çok hızlanacak saatlerdir çıkamıyorum kameradan. :hfyeni (29):
Adamlar kameraya silecek takmış
İşte belediyecilik bu :hfyeni (18):
-
nisanda gelen su 200milyon u geçerse çok iyi olur inşallah geçer... 250 milyonu geçerse son 15 yılın rekoru oluyor
-
Sözcü on Twitter“Taşkesenlioğlu hakkındaki suç duyurusu ‘savcı yok’ denilerek kabul edilmedi! https://t.co/VMezTmLWtk”twitter.com
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 12 Nisan’da en düşük sıcaklıkların görüldüğü yerleri paylaştı. Listeye göre 12 Nisan'ın en soğuk gecesi eksi 11,6 dereceyle Ankara’nın Gölbaşı ilçesine bağlı Ahiboz köyünde ölçüldü.
Haberlere konu olmuşuz
-
Salı acaba orajlı bi yağışımız olucak mı merak ediyorum. Gecesi ise yüksekler kar görebilir sanırım
-
nerde 1 günde 40 50 kiloluk yağışlı günler hava-kars323 hava-simsek3232 hava-yagmusrs323 yagmurs-semsiyes23232
-
nerde 1 günde 40 50 kiloluk yağışlı günler hava-kars323 hava-simsek3232 hava-yagmusrs323 yagmurs-semsiyes23232
Öyle bi yağışı Ankara'nın hiç bir noktası kaldirmaz kardeşim.en son bı kaç sene önce mayis ayında Mamak Boğaziçinde yaşanan selde bile metre kareye yalnızca 20 kg civari yine bı kaç sene önce etimesgutta yaşanan selde metrekareye 20 kg civarında yağış düşmüştü etimesgutta can kaybı yaşanmıştı benim hatirladiklarim bunlar.
-