kışlık lastikleri değiştirebilir miyiz artık? önümüzdeki günlerde 19 dereceleri gösteriyor..
Tedbiren nisan başına kadar değiştirmemenizi öneririm.
kışlık lastikleri değiştirebilir miyiz artık? önümüzdeki günlerde 19 dereceleri gösteriyor..
Tedbiren nisan başına kadar değiştirmemenizi öneririm.
Meraklısına toplam kar birikimi... Kuchera'da 5cm'lik fark var.
Bundan sonra GFS'ciyiz...
İstasyonlardan gelen verilerde sıcaklıklar yeniden yükseliş eğiliminde. Şahsi olarak 00.00'dan önce kar taneleri zor, gerekli koşullar oluşmuyor.
Ecmwf sağlam güncelleme yaptı ama zor ihtimal bence
Birikim açısından çok realist bulmasam da soğuma kısmında gayet oluru var diyebilirim. Diğer modellerden destek gelirse takibe almalı.
Vade uzun, amerikan modeli ufukta yeni kar yağışını gösterdi bile...
Daha kasım ayından ümidi 0'a indirmek iyi değil bence. Daha doğrusu, kasım ayının gidişatından kışı tahmin etmek zor.
Çayyolu 1050 rakımda da başladı.
3 ay olacak radar hala bozuk. Tamiri bu kadar zor olmamalı.
Şikayetin sonucu bu..
Üstad yine sıyırdı kütleler, ah ah kışın ne olacak bu Ankara boşluğu (!)
Pazartesi günü gün içerisinde sıcaklık farkı düşük, yağış miktarı ve olasılığı da gayet yüksek
Dün Ankara'da ölçülen en yüksek sıcaklıklar (link --> Meteoroloji)
70kA kuvvetinde bir yıldırım yakalandı.. Vela1907 hocam duydunuz mu? Ben duydum hatta yayında kaydettim
Selamlar, yaşamkentten bildiriyorum. 10dakika öncesine kadar dolu vardı, hava karardı ve mükemmel yağış gördü..
Sincan'da çok kuvvetli rüzgar çıktı. Geliyor sanırım.
Hocam yaşamkentten ilk gök gürültüsünü duydum, burda da esiyor maşaAllahı var.. Videoya almak lazım geliş anını aslında
Selamlar, pazartesi günü yine orajımız var.. Cumaya kadar sıcaklıklarımızda 7-9 derece eksi yönde fark var. Pazartesi günü beklenen yağış yaklaşık 4-7mm arasında olabilir diye düşünüyorum.
Yağış bakımından 10mm'i geçmiyoruz. Kuzeyli ilçelerde yağış daha kuvvetli, yine de olsun yağış yağıştır.. Radarlar sürprizlerle doludur değil mi
12 13 civarları soğuk atakları görünüyor sıkıntı olabilir ekinler açısından.
Evet lakin 14 Nisan gibi durum ortadan kayboluyor gibi, 13 Nisan Sabahı sıcaklıklar 0-1 derece civarına geriliyor.. Bir sonraki günün sabah saatleri 11-12 derece bandında -- ECMWF yorumu