Daha kasım ayından ümidi 0'a indirmek iyi değil bence. Daha doğrusu, kasım ayının gidişatından kışı tahmin etmek zor.
Posts by AtmosferTurk
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Çayyolu 1050 rakımda da başladı.
-
3 ay olacak radar hala bozuk. Tamiri bu kadar zor olmamalı.
Şikayetin sonucu bu..
-
Üstad yine sıyırdı kütleler, ah ah kışın ne olacak bu Ankara boşluğu (!)
-
Pazartesi günü gün içerisinde sıcaklık farkı düşük, yağış miktarı ve olasılığı da gayet yüksek
-
Dün Ankara'da ölçülen en yüksek sıcaklıklar (link --> Meteoroloji)
-
70kA kuvvetinde bir yıldırım yakalandı.. Vela1907 hocam duydunuz mu? Ben duydum hatta yayında kaydettim
-
Selamlar, yaşamkentten bildiriyorum. 10dakika öncesine kadar dolu vardı, hava karardı ve mükemmel yağış gördü..
-
Sincan'da çok kuvvetli rüzgar çıktı. Geliyor sanırım.
Hocam yaşamkentten ilk gök gürültüsünü duydum, burda da esiyor maşaAllahı var.. Videoya almak lazım geliş anını aslında
-
-
Selamlar, pazartesi günü yine orajımız var.. Cumaya kadar sıcaklıklarımızda 7-9 derece eksi yönde fark var. Pazartesi günü beklenen yağış yaklaşık 4-7mm arasında olabilir diye düşünüyorum.
-
Yağış bakımından 10mm'i geçmiyoruz. Kuzeyli ilçelerde yağış daha kuvvetli, yine de olsun yağış yağıştır.. Radarlar sürprizlerle doludur değil mi
-
12 13 civarları soğuk atakları görünüyor sıkıntı olabilir ekinler açısından.
Evet lakin 14 Nisan gibi durum ortadan kayboluyor gibi, 13 Nisan Sabahı sıcaklıklar 0-1 derece civarına geriliyor.. Bir sonraki günün sabah saatleri 11-12 derece bandında -- ECMWF yorumu
-
Perşembe akşamı çoğu kesimimizde gök gürültülü fırtına ihtimali gayet yüksek.. Yağışlar konusunda mutabık kalamayan modeller oraj konusunda mutabık kalmaya başladı gibi 😁
-
Yarın için heyecanlıyım, Tam fırtına (9bft) kuvvetinde esinti...
-
Buralar iyice sessizleşmiş Haftasonu beklenen esintilerden bahsetseydik..
-
Çoğu model Çarşambayı perşembeye bağlayan gece yağış veriyor. Yağış perşembe öğlene kadar uzanıyor gibi.. Daha 2-3 güncel önce yağışları öğle saatlerinde başlatıyorlardı 😉 İngiliz modeli yağış konusunda kararsız her zamanki gibi
modeller çok dengesiz gibi..yine yaşa gör sistemi mi bekliyor bizi
Çok doğru tespit, yine kütle/sıcaklık takibi bizi bekliyor..
-
Manzaralar mükemmel, Marttayız derken ANGARALI hocam ocak yazmıştı da onu düzeltmek manasında söylemiştim. Ankara'nın kışı bitmez kolay kolay ❄️
-
Kuru soğuktan kafa mı kaldı ya 😂
Hocam dua edelimde 23-24 Mart civarı lehimize olsun ya son bir umut beklemedeyiz ❄️😉
-
23-24 ocak şehir geneli örtülük kar ihtimalimiz mevcut
Hocam Marttayız 🌞