ne zamana kadar devam eder merkezde?
Buğün full kar ve yarın yağmur
ne zamana kadar devam eder merkezde?
Buğün full kar ve yarın yağmur
Eşkisehir yolunda çok yoğun yağıyor maşallah merkez şuan sakin
guneybati yonunden yesil kutleler gelmekte yagis ara versede sanirim tekrar baslayip gunun sonunda noktayi koyucak
Herkese çok teşekkür ederiz umarım en kısa zamanda sizlerde beyaz rahmete kavusursunuz .
Hocam inşallah belliydi gelişinden sistemin Ankara efsanesi olacağı sabaha çoğu yer +30 Cm olur doğusu biraz şanssız sadece orda da 10 olur gibi sıcaklıklar 850 artsa da artmaz daha
Kütleler arkadan geliyor maşallah tadını çıkarmaya devam.
Bağlıca bileklerimizi geçti kar kısa süreliğine Keçiören'e gittim oraya göre çok daha fazla var hala tipi şeklinde devam ediyor kar yağışı gömüldük resmen.. fotolar geliyor biraxdan.
Umarım bütün şansımızı bu sistem için harcamamışızdır daha 2 ay var
Sistem dediğin böyle olur ne öyle bi tane bulut gakalayacaviz diye ugrasiyoduk şimdi seç beğen al yeşil sarı açık yeşil hayırlı olsun hemserilerim
Umarım bütün şansımızı bu sistem için harcamamışızdır daha 2 ay var
yakın vadede bişey gözükmemesi üzüyor ama bunada şükür mutlaka yağış olacaktır bence
KAÇ CMDİR SİZCE?
yakın vadede bişey gözükmemesi üzüyor ama bunada şükür mutlaka yağış olacaktır bence
Güvenmi olur hocam bu modellere hepsi batırdı bu sistemde 1 hafta bekledik son gün yok etti atmosferde doğal olarak tepkisini koydu
Güneybatıdan açık yeşiller geliyoor.
Cebeci tarafı sanırım bu sistemin en şanssız bölgesiydi.gun boyu kar gördü ama maalesef yerde bisey kalmadı su saat itibari ile neyse buna da şükür daha iyileri de gelecek insallah
Güneybatıdan açık yeşiller geliyoor.
En az 5 10 cm daha ekler gibi
İşte onlar Antalyada doğan sarılar sabahtan beri bekliyorum sahneyi boşaltın benim zamanım geliyor
Galiba batı ilçeler nadiren böyle şanslı oldu
Anlık tuzlamaya rağmen yol durumu Baglıca Gobek..
patron çıldırdı kütle pompalamaya devam ediyo çok bonkör canım
Arkadaşlar Ankara'da misafirim. Ulus tarafindayim. Burda pek yağış yok. Sizce bu saatten sonra yağış olur mu
biraz kestircem ben, gece nöbetteydik malum. esnemekten ağzım yırtılacak