Sürpriz bir kütle oluşumu var Ankara etrafında, muhtemelen erken yağış almaya başlayacağız
Posts by cardensnow
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Zaten Ecm'nin iyi çıktığını tatil haberinden anladık MGM orayı dikkate alıyor
-
Etrafımızda oluşan kütlelere bakın, en kötü 5 cm kar alırız öyle bir boşluk mümkün değil.
-
Heryerimiz yağışla sarılı olduktan sonra her türlü kar alır Ankara. Defalarca test edildi, onaylandı
-
Ankara'nın sağında solunda yukarısında aşağısında yağış olursa mutlaka çeker kendine. Akşam minik kar geçişleri olacak gibi duruyor.
-
Çok şükür diyorum, geç başladık bu sene ama iyi gidiyoruz maşallah
-
Yağışla birlikte ciddi bir sıcaklık düşüşü de olacak, sıcaklık sorun olmayacaktır
-
Adettendir; sistem kuşa döndü arkadaşlar aslında şu anda da kar yağmıyor halis görüyoruz yoksa sistem falan yok
-
Eğer yukarıda sağda solda yağış varsa Ankara ne yapar eder o yağıştan kapar çeker kendine. Yeter ki Bolu tarafları kar alsın, serpintisi bile olsa kapıyoruz. O yüzden 8-9 Şubat'ta da eminim ki güzel yağışlar alacağız inşallah.
-
8-9 Şubat sistemi, özellikle Cuma akşamına kadar 1-2 ufak düzeltme ile efsaneler arasına girebilir. Küçümsemeyin derim
-
20 dk sonra diğer bulutlar gelmiş olacak gibi. Biraz daha uzun soluklu olacak sanki bu yağış.
-
18-22 Nisan sistemi gerçek mi yoksa ben hayal mi görüyorum
-
Gfs'nin dediği oldu, 26 Mart sistemini de almış olduk harika bir kar yağışı var dışarıda
-
Takip etmedim de devamı var mı yağışın?
Akşam saatlerinden geceye kadar bir tık daha kuvvetli yağacak gibi inşallah
-
26 Mart sistemi de göz kırpıyor öyle uzaktan uzaktan, akşam güncellemesi sonrası sürpriz sistemimiz netleşebilir :hfyeni (29):
-
Bu kışın belki de en etkili en yoğun kar yağışını alıyor Ankara, beklediğimize deydi 22 Mart sistemi dedik 24 oldu idare edin arkadaşlar
-
Merkeze doğru açık yeşil kütle sokuluyor, sezonun son kar yağışı belki de tadını çıkarmak lazım.
-
Öğleden sonra yine bölgesel kar geçişleri olabilir. Gece de diğer kütlelerimiz gelecek.
-
Mart ayı için mutsuz değilim kendi adıma, gün aşırı ama hafif ama orta kuvvette kar aldık ki hala son sistem ihtimali var. Ocak Şubat eleştirisine varım ama Mart ayı geneli de düşündüğümüzde gayet verimli geçiyor
-
Kar küresi şeklinde devam kar yağışı