Yenimahalle cıvarlarındakesin sel oluyor
Şu anlık yok geçenki yağış daha kötüydü bundan o zaman olmuştu.
Yenimahalle cıvarlarındakesin sel oluyor
Şu anlık yok geçenki yağış daha kötüydü bundan o zaman olmuştu.
Demetevlerde bazı dükkanları su bastı hala yağıyor. Çok kötü durumda burası.
Yenimahalleyi sel götürüyor aralıksız kuvvetli yağıyor yarım saatdir.
Şimdiden geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim.
Bir süredir sağlık problemleriyle uğraşıyorum ve kanser tedavisi sürecine girdim, Bu haftada ameliyata gireceğim. Bu nedenle hem fiziksel hem de mental olarak kendime odaklanmam gereken bir dönemden geçiyorum. Dolayısıyla bölge sorumlusu görevinden çekilme kararı aldım.
Bu süreçte farkında olmadan kırdığım, üzdüğüm ya da cevap veremediğim kim varsa hakkınızı helal edin. Benim de varsa hakkım, hepinize helal olsun. İyi forumlar bol sistemler diliyorum hepimze. Ayrıca denoxx nickli yeni sorumlumuza başarılar diliyorum. Samethocam sizede beni idare ettiğiniz ve çok yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim, herşeyin en iyisini hakediyorsunuz.
Sağlıcakla kalın, iyi forumlar dilerim.
Siz de cevap vermeyin bu arkadaşlara adamların eğlencesi bu cevap vererek bu arkadaşların ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Raporlayın silinir zaten.
Kar topu yağıyor
4-5 saat daha bu kuvvetde yağarsa konumumda 15cm+ garanti diyorum
Sen cetveli çıkart şimdiden ![]()
Demet 1.9 a düştü hadi aslanım hadi düş sıcaklık yapabiliriz 😀😀
Sıra bizde ![]()
Hocam hoşgeldiniz nerelerdesiniz beklentileriniz neler bu sistemden müsaitseniz
kipcak sağolsun güzel bir değerlendirme yapmış üstüne söyleyecek bişey yok açıkcası, yaşayıp göreceğiz ![]()
Verisiz tahminde bulunmayın, ayrıca insanların moralinide bozmayın sistem daha yeni başladı.
Modellerin yanılma payı üzerinden 'veri olsa ne olur' demek ya da hislere göre 'kesin yağmaz' gibi kestirip atmak doğru değil. Meteoroloji ihtimaller üzerine olsa da temelimiz bilimsel verilerdir. Bu tür dayanaksız yorumlar hem bilgi kirliliği yaratıyor hem de buraya bir şeyler öğrenmek için giren insanları yanlış yönlendiriyor. Konu kalitesini korumak adına; Tahminlerimizi veri ve modeller üzerinden paylaşmaya özen gösterelim.
Değerli takipçiler, bilgi kirliliğini önlemek adına verisiz ve kesin hüküm içeren (yağmayacak, yağacak, gelmeyecek vb.) yorumlar kaldırılacaktır. Tahminlerinizi lütfen meteorolojik dayanaklarıyla birlikte paylaşınız. İyi forumlar.
Üstat bilgi kirliliği olmasa seni göremeyeceğiz. Nerlerdesin? Bu yıldan beklentileriniz neler?
Selamlar, bazı kişisel sebeplerden ötürü ara vermek durumundaydım, artık sadece arada bir uğruyorum. Diğer yetkili arkadaşım sağ olsun konuyla ilgileniyor. Bu kışla ilgili şu an bir şey söylemem doğru olmaz, verilere hiç bakmadım. Fırsat bulursam bir değerlendirme paylaşırım, sorduğunuz için teşekkür ederim.
Değerli takipçiler, bilgi kirliliğini önlemek adına verisiz ve kesin hüküm içeren (yağmayacak, yağacak, gelmeyecek vb.) yorumlar kaldırılacaktır. Tahminlerinizi lütfen meteorolojik dayanaklarıyla birlikte paylaşınız. İyi forumlar.
Demetevlerde de sonunda başladı burda başladıysa heryerde başlamıştır muhtemelen 🤣
Merkezde sıcaklık şimdilik 18 derece civarında. Muhtemelen merkezin kara dönmesi saat 8-9'u bulacak.
Sınırda sıcaklıklar riske atabilir özellikle gfs ana çıktısı tamamen kumar Xenthon
Gfs senaryo ortalamasi daha iyi ilerliyor.
Henüz ortada bişey yok zaten göreceğiz ![]()
hocam şentepe için ne düşünüyorsunuz
Daha durun
Ortada henüz bişey yok, şu görüntüde kar yağar zira uygun şartlar var fakat dediğim gibi değişme ihtimali hayli var göreceğiz.
850 sıcaklıkları merkez için şimdilik kötü değil. Yenimahalle gibi 900 rakımlı bölgelerde -1 -2 izotermi yeterli olur hatta şu görüntüde 0 izotermi bile iş görür yağış şiddeti ve kuvvetli kuzeyli rüzgar'da kar değerlerine düşmesi konusunda işimizi kolaylaştıracak bunu hesaba katmayı unutmayın. Tabi vade uzun gece bambaşka çıktıda gelebilir![]()