Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • İkinci kırmızı net kırmızı kart ilki de tartışılır sacha çekmese o topu bence alanyalı oyuncu alırdı ama pozisyon orta çizgide oluyor o yüzden bilemiyorum kurallara bakmak lazım ilk yarıdaki alanyanın penaltı bekledigi pozisyon da penaltı gibi geldi bana

    Hocam guldurmeyin beni ilk kırmızı kart pozisyonunda top net bir şekilde Muslera nin kontrolünde en kotu sarı kart verirsin bir de 40 metre var kaleye resmen dogradilar olun sampiyon bir şey demiyoruz tamam!

  • Hocam guldurmeyin beni ilk kırmızı kart pozisyonunda top net bir şekilde Muslera nin kontrolünde en kotu sarı kart verirsin bir de 40 metre var kaleye resmen dogradilar olun sampiyon bir şey demiyoruz tamam!

    Yaw güzel kardesim dün de bizim 2 tane net penaltimiz yendi feneri katmanın anlamı ne diye soruyorum dün rossi atamasa biz de hakemler yüzünden puan kaybı yaşıyoduk

  • Galatasarayı lime lime doğradı hakem. 3 Büyükler doğranıyor kimse birlik olmuyor nerede bu başkanlaar.

    Kulüpler birliğinin sesi ortak bir ağızdan gür çıkmadığı sürece bugün Galatasaray’a yarın Fenerbahçe’ye Beşiktaş’a Trabzonspor’a

  • Bu saatten sonra gelen geçen bizi delik deşik eder. Galatasaray'ı bitirdiler. Ciddi ciddi bu hakemler bana şu korkuyu yaşatıyor. Ciddi ciddi ya küme düşersek? Yahu bu hakemlerle biz nasıl savaşacağız? Nasıl olacak... Bu sezon biz nasıl maç kazanacağız. Zaten kadroda yetersiz isimler de varken. Gülmeyin yahu ciddi ciddi küme korkusu yaşıyorum.

  • GabelBerg10 kardeşim, Galatasaray'ın maçlarına yabancı hakem getirilmeli, bu boyle devam edecekse, biz burada bu mevzulari konusmaya devam ederiz. Maçin icine ettikten sonra maci kazandan ne, ben hala ayni yerdeyim. 10-0 da kazansan restini cekeceksin, sahada ilk yari katliam vardi, Alanyanin penaltisini vermedi ayriyetten. Ama Galatasaray'ı ilk önce hakem durdurdu, Ben sinirleniyorum boyle müdahaleleri görünce, neyse bu sayfada da aşırı fanatikler var. Gereksiz polemige girmeyelim. Baska sayfalarda bulusmak üzere

  • Bu maç kereme yazar altı pas içinden aşırtma atmaya çalışıyor!

    Okan hoca ne yapsın?

    Ağabey aynı görüşte değilim. Kerem'i konuşmaya gerek yok zaten nasıl bir topçu olduğu ortada fakat bu kadar geri çekilmenin anlamı yoktu. Deplasmanda değil iç sahada oynuyoruz. Tribünler tıklım tıklım, 45 bin kişinin önündesin ve rakip Alanyaspor. 2-2 olduktan sonra skor sadece hafif yüklenmeyle bile 1 tane net pozisyona girdi takım. Hoca takımı bu kadar geri çekmemiş olsaydı 10 kişi bile yenerdik bunları. Okan Buruk'ta resmen Erol Bulut'u görüyorum. Oyun okuması sıfır.

  • teşekkürler abim bizim bahtımız o kadar iyi değil. Çorum kazansa Galatasaray kaybeder, Galatasaray kazansa Çorum kaybeder ^^

    Çorum üst üste 3 mağlubiyetini aldı, Galatasaray'ı zaten söylemeye gerek yok hepiniz görüyorsunuz.


    bunda da vardır bir hayır, hayırlı geceler.

  • Barış Alper ve Yunus'u alıcaktı oyuna. İcardi ve Seferovic değişikliği son zamanlarda gördüğüm en saçma değişiklik. Barış ve Yunus girseydi eğer Alanyaspor'un o rezil defansına 2 gol daha bırakmıştık.

    Hocam takma kafaya. 5 atsak ali alanyaya 5.yi de 6.yı da attırırdı. Bu maç asla ve asla galatasaraya verilmeyecekti.

  • Hakemin katlinden sonra Galatasaray'ın alacağını gene yazmıştım buraya fakat ikinci yarıya başladıktan sonra ilk yarıdan eser kalmadı ilk yarıdaki oyununa devam etseydi alanyaya 2 gol daha atardı.

    Okan hocam bı katakuli yaptı gene birşeyler oldu canlandıracagına takımı yatırdı Alanya bunu fırsat bildi baskıya başladı baskıyla birlikte goller geldi ilk hari başında golü bulsaydı o havayla 3 bile yapardı Alanya.

    Galatasaraylı arkadaşları anlıyorum lafım yok beni yanlış anlamayın ama sahadan çekilin yabancı hakemler gelsin ligten cekilelim gibi kelimeleri hemen dile getiriyorsunuz sakin olun beyler hakemlerin halini biliyorsunuz hiç birinden iyilik gelmeyeceğinide biliyorsunuz.