Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Fenerbahcenin takim savunmasi ve bireysel savunmalarda hatasi var, stoperleri agir ve tek hamleli ustelik bekleride savunmadan cok hucum dusunen bekler, on liberosu ozan bile hucumcu, birtek Gustavo kaliyor defans yapabilecek, boyle oluncada gereginden fazla bireysel hata ve pozisyon veriliyor. Erol hoca hucumdan cok once takimina savunma anlayisini oturtmasi lazim, cunku biraz akilli td ye sahip anadolu takimlari kadrolarida biraz kaliteli ise sonuc bu aksam ki gibi olmaya açık.


    Takima cok fazla yasli oyuncu alindi bunu sene basinda demistim Ali Koc bir kumar oynuyor gorunen o ki tarihe gececek, Fenerbahcenin en kotu baskani olarak..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Bizim ligimizin en büyuk sorunu futbolda başarının sadece paraya bağlı olduğunun sanilması.Sadece fenerbahçe için demiyorum diger takimlar içinde geçerli,misal avrupada kaybedince zaten aramizda büyük fark vardı vs. bahane buluyoruz halbuki bizden çok daha düşük bütçeli takimlar avrupada neler neler yapiyorlar hep günü kurtarmaya calisiyor yöneticiler

  • Transfer politikası yanlış değildi hocam . İlk haftadan belli Erol Bulut'un bir taktigi olduğuna kendimi inandırdım . Galibiyetler hep kadro kalitesi ile alındı . Maçları izliyorum , Fenerbahçeli futbolcular gram baskı yapmıyor , ileri de çabuk çoğalamıyor , duran top jokerimiz de artık yok neredeyse bütün takımlar önlem alıyor artık . Yapılan pasların yüzde 80i geriye doğru paslar . Fenerbahçe topu kazandığı zaman sürekli defansda top çevirip üçüncü bölge de top kaybediyor . Olmaz yazık ... Anadolu takımlarının Fener'e karşı daha hırslı olma konuları var bir de ki oraya hiç girmek istemiyorum .

  • Bizim ligimizin en büyuk sorunu futbolda başarının sadece paraya bağlı olduğunun sanilması.Sadece fenerbahçe için demiyorum diger takimlar içinde geçerli,misal avrupada kaybedince zaten aramizda büyük fark vardı vs. bahane buluyoruz halbuki bizden çok daha düşük bütçeli takimlar avrupada neler neler yapiyorlar hep günü kurtarmaya calisiyor yöneticiler

    Hocam misal bugün sizi destekleyecek bir olay yaşandı: Bugün gol atan 21 yaşındaki 55 numaralı orta saha oyuncusu sözleşmesi asgari ücrete yapılmış fakat iyi niyetli oynuyor ve önüne bir plan gelince başarılı da olabiliyor. Bizdeki geçen seneki gündem ise sözleşmeleri minimum 2-3 milyonluk Nzonzi, Seri, Lemina gibi oyuncuları oynatmaya çalışmaktı. Bu seneki gündem ise Falcaoyu nasıl gönderebiliriz şeklinde. Bununla birlikte sözleşmesi düşük ücretli Oğulcan ise oynadığı her maçta çok faydalı oldu hatta Falcaodan fazla yararlı oldu. Yani futbol tamamen maliyet-fayda analizi yapılarak bir CEO'nun şirketi yönettiği gibi profesyonelce yönetilmeli.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • ANGARALI hocam sorunu kendi ağzınla söylemişsin aslında Fenerbahçe de pres yok,defansa yardım yok hep bireysel beceri peşinde ve Gökhan’la Caner orta açacak birileri kafa vurup gol olacak peşinde. Sıkıntı yaşlı oyunculardan kaynaklanıyor bence Cisse bırak defansı orta saha çizgisine zor geliyor Caner,Gökhan artık eskisi gibi değiller. Caner’e bakıyorum bazen adamları kovalamayı bile bırakıyor. Fenerbahçe düzelir ancak Erol hocanın artık Caner,Gökhan’dan vazgeçmesi lazım Ferdi gibi biraz gençleri oynatması lazım bireysel beceriye dayalı oyun değil de koşan takım yaratması lazım. Koşan takımda yetenekli oyuncular zaten kendini ortaya koyacaktır. Erol hocanın yanında da Emre,Volkan değil de bu işin Profesyoneli kişiler olması lazım Erol hoca yalnız kalıyor.

  • Ali Koç, şuanda Emre Belözoğlu ile takımın durumunu değerlendirmek için toplantı yapıyor.

    (Sportcell)

    Beşiktaş maçından sonra da yaptılar ne oldu hiçbir şey başaramıyorsanız bırakın bu işi başaracak insanlar gelsin en azından iyi oynayarak yenilsin eskiden Kadıköy denilince herkes 1 adım geriye giderdi fenerin üstünlüğü maç başından başlıyordu stadımızda şimdi ise gelen geçen galibiyetini alıp gidiyor fener başından beri kötü oynuyor hep günü kurtarmak için kazandık zar zor bir tek gençlerbirliğine fark attık o kadar diğer maçlarda hep stresli geçti yani lig başından beri aynı takım

  • Bu futbolculara bi rot ayarı şart oldu.Tisserant ı ben geçen seneki Zanka ya benzetiyorum.İsim var iş yok.Fenerbahçe en büyük sıkıntıları beklerden çekiyordu.Artık stoperlerden çekiyor.