yavaşta olsa hızlıda olsa aralıksız saatlerdir yağıyor, şu sistem sağlam gelseymiş efsane olabilirmiş

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
- Interstellar
- Closed
-
-
Araçlar ve insanlar sokaklardan çekildi artık heryer bembeyaz insana huzur veriyor dışarısının sessizliği ve kar yağışı
2017 den sonra gördüğüm en iyi kar efsaneden kıl payı dönmüşüz ama bu bile yetti
-
Pendikte oturduğum için lanet bir kış olarak hatırlanacaksın 2019
-
Benim oturduğum yerde de öyle. Tahminimce çok ince bir örtü olabilir ama pek sanmıyorum onu da
Bize sadece seyirlik kar olacak gibi
-
Sessiz sedasız ortalık, heryer bembeyaz, yağan kar yağışı, duyduğum ses ve rüzgarın ışıltısı gece sokak lambalarının altında biriken cm cm karlar gece bir başka güzel beylikdüzü 🌨️
-
-
Bu fotoğrafı bırakıp yatayım bari umarım kalktığımda yağış kesilmiş olmaz.
-
La oglum 10 cm kar gordunuz gormediniz saire bagladiniz hee;)) demekki sistem 300 km dogulu gelse sabaha herkesden bir siir kitabi cikardi;))
Saka bir yana yagan kar ve ruzgarun ugultusu cok guzeldir insani sakinlestirir..
-
tahminen pendiğe yoğun kar ne zaman gelir
Gelmez maalesef
-
Bu akşam gerçekten efsaneyi kaçırdığımızı anlamışızdır her halde... Yine de teselli oldu ince beyaz örtü
-
İstanbul geneli için bu yoklukta harika bir sistem oldu, Güneydoğu kıyıları için ise her zamanki gibi hüsran. Karın zevkini yaşamak için yarın Çamlıcaya çıkmak şart oldu. Herkese mutlu geceler
-
-
Kartal sahilden baslayip tuzlaya kadar devam eden kesim kar fakiridir.Dun bosuna demedim pendik tuzla heveslenmesin diye
-
-
Kartal sahilden baslayip tuzlaya kadar devam eden kesim kar fakiridir.Dun bosuna demedim pendik tuzla heveslenmesin diye
Hocam doğru söylediniz, zaten heveslenecek takat kalmadı çoğu sistemde vurgun yedikten sonra
benim anlamadığım bizim hangi şartlarda yüzümüz gülecek
-
Şükrediyoruz. En azından yerde örtü gördüğümüz bir sistem aldık sonunda. Kimse mırın kırın etmesin. Acık Doğulu gelse 1 hafta kar yağardı. Şurda 36 saat evvel modeller yağmur veriyordu şimdi herkes kar topu oynuyor. "Allah'a Emanet Sistemi" nde dualarımız kabul oldu.
Fatihte 2-3 cm arası değişen örtü var. Sabaha 10 cm ile kalkmak dileğiyle. Herkese iyi geceler. Gözümüz aydın.
-
Bu akşam gerçekten efsaneyi kaçırdığımızı anlamışızdır her halde... Yine de teselli oldu ince beyaz örtü
Hocam, bugun kacirdigimiz sistem icin kalktim kirklareli saraya gittim. En dusuk sicaklik -3 gordum ve giderken hep tipi vardi. Diyecegim sudur, istanbul merkeze 200 km dogulasaydi 2017 yi gecen yerler olacakti.
-
What's Happening in the Forum?
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar 4.3k
- Vintersaga
-